OOST TIROL | In 10 winterse plaatjes

februari 2018

Een paar weken geleden stond ik nog tot mijn knieën in de sneeuw in het prachtige Oost Tirol. Wat een belachelijk mooie plek en wat is er veel te doen! Na een uitgebreid verslag over wat je allemaal in dit gebied kunt beleven, deel ik vandaag mijn favoriete foto’s met je.

Sneeuw avonturen in Oost Tirol

Mocht je Oost Tirol nog niet kennen en mijn artikel (nog) niet gelezen hebben, dan vertel ik je hier graag wat het gebied -in mijn ogen- zo bijzonder maakt: Op sneeuwschoenen maak je de mooiste wandeltochten door het beschermde natuurgebied de Hohe Tauern. Houd je van iets meer actie en spanning? Dan is ijsklimmen een absolute must. Maar ook de pistes zijn voor de fanatiekelingen als ik, die alles uit de dag willen halen, te gek. Ik kon de hele dag aan één stuk door snowboarden zonder wachtrijen bij de liften of overvolle pistes. De enige keren dat ik rust nam was om even stil te staan bij de adembenemende uitzichten onderweg. Bekijk ze hieronder.

Oh en als kers op de taart… Na een dag vol actie plof je met een goed glas rode wijn neer bij de open haard. Heerlijk deze plek! Mag ik alsjeblieft weer terug?

Love,
Mares

Hiken ijsklimmen snowboarden Oost Tirol

6 x De mooiste stranden van Mallorca

Parel witte stranden & azuurblauw water

7 x to do’s tijdens de herfst en winter in Friesland

Laad op in Friesland.

Wat te doen op Madeira? Restaurants, verblijf en activiteiten.

Alle tips voor een bezoek aan dit Portugese eiland.

Comments

  1. Lise schreef:

    Wauw! Dit wil ik ook. Net het artikel van Manon gelezen over Zanzibar en toen dacht ik ‘Ja, zon!’ en nu denk ik ‘Sneeuw, dat wil ik!’. Het ijsklimmen lijkt me wel heel eng. Had je het gevoel dat je goed vast zat en hielpen de schoenen goed?

    xLise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *