Zuri Fascht | Het populairste festival van Zwitserland in 25 foto’s

Dit is het populairste festival van Zwitserland en vindt maar eens in de drie jaar plaats in het eerste weekend van juli: Zuri Fäscht (Zurifest). Een weekend lang gaat het los in Zurich. Maarliefst 2 miljoen feestvierders komen uit alle hoeken van het land -en de wereld- om hier te genieten van het spektakel.

ZuriFascht8

Zuri Fascht: feest ter land, ter zee en in de lucht
Waar je ook kijkt, overal gebeurt iets. Parachutisten vallen uit de lucht, vanaf houten bouwwerken op het water worden wilde capriolen uitgehaald, door de hoofdstraat rijden praalwagens met schaars geklede dames en hoe later het wordt, hoe voller de straten lopen. Er zijn verschillende podia met ieder hun eigen stijl. De lichtjes van de kermisattracties kleuren de straten met hun oude gebouwen en iedere avond om 22:30 is een uur durende vuurwerkshow: het startschot van een nacht vol muziek en plezier.

Over dit feest wil je niet lezen, je wil hier zien! Daarom deel ik mijn 25 favoriete foto’s van dit bonte event.

“The best time to celebrate is whenever you can.”

Love,
Vi

Zuri Fascht 2ZuriFascht9ZuriFascht5ZuriFascht3ZuriFascht1ZuriFascht4ZuriFascht10ZuriFascht6ZuriFascht7ZuriFascht12 ZuriFascht11ZuriFascht20ZuriFascht21ZuriFascht14ZuriFascht15ZuriFascht13ZuriFascht17ZuriFascht16ZuriFascht18ZuriFascht19ZuriFascht22ZuriFascht23ZuriFascht24ZuriFascht25

 

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.