Happy feet | Beautysalon by Lauren

Yes, de slippertjes kunnen weer uit de kast, de zomer is ein-de-lijk in zicht! Je voeten hebben de hele winter verstopt gezeten in je dikke sokken en schoenen, dus tijd voor een voet-verwen-behandeling én een vrolijk kleurtje gel-nagellak. Beautysalon by Lauren tovert mijn voetjes om in zomerklare poezelige voetjes!

Dol ben ik op verzorgde voeten en mooi gelakte nagels. Alleen is het zo jammer dat na een dag de lak vaak al beschadigd is. Maar ik heb nu iets ontdekt: Gel polish, gegarandeerd 3 á 4 weken de mooiste nagels. Ideaal voor de zomer én op reis! Begin deze maand bezocht ik beautysalon By Lauren om het uit te proberen. sfeer By Lauren

De salon is lekker fris wit, licht en alles is tot in de puntjes verzorgd. Naast de producten zijn er ook leuke spulletjes gepresenteerd. Op de achtergrond een relax-muziekje waar ik helemaal zen van word. Lauren, die zelf een echte beauty is srubt en masseert mijn voeten. Mijn nagels worden gevijld en mijn nagelriemen verzorgt.

sfeer 2 By Lauren

Uit de kleurenwaaier kies ik een kleur. Als ik op het potje kijkt moet ik hard lachen, de kleur heet: Bitch’n Bikini. De speciale nagellak: Magnetic Gel polish is een lak met de kwaliteit van gel. De nagel wordt door de gel steviger maar tast de nagel zelf niet aan. De lak word in meerdere laagjes aangebracht en worden gedroogd onder een LED-lamp. De lak blijft 3 á 4 weken zitten. En dat is echt waar, nu aan het einde van de maand zien mijn nagels er nog steeds prachtig uit. Ik ben fan!

behandeling

Om zo lang plezier te hebben van de behandeling, is het belangrijk je voeten en nagelriemen te verzorgen met een voet-crème. Masseer de crème zelf in of laat lekker je voeten masseren.

Hello summer feet!


Tess

1 Reactie

  • Esther schreef:

    Heerlijk lijkt me dat zo’n voeten wellness-behandeling! Met de zomer op komst denk ik dat ik ook maar eens richting beautysalon ga. Goede tip ook van die Magnetic Gel Polish! Zeker op het strand verdwijnt je nagellak zo snel door het zand, dus ik hoop dat dit de oplossing is.

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.