Waters of the World | Bad Nieuweschans

Soms struikel je over restaurantpareltjes die verstopt liggen in ons land. Hoera! We doen niets liever dan die plekken ontdekken en met jullie delen. Vandaag neem ik je mee naar het hoge noorden. Say what?! Bad Nieuweschans om precies te zijn, waar ik een tijdje geleden genoot van een dagje baden in luxe. Om de dag in stijl af te sluiten gingen we -eigenlijk nietsvermoedend- naar Waters of the World. Oh my, food heaven!

RestaurantWatersoftheWorld2

Puur ambachtelijk
Dit restaurant -genoemd naar haar enorme water collectie- is bijzonder. De koks zijn namelijk aangesloten bij een gilde en hebben beloofd uitsluitend te werken met ambachtelijke producten. Ja, dat proef je! Reden te meer om me te laten verrassen door gerechten van de chef, mét bijpassende wijnen (you know me;).

RestaurantWatersoftheWorld3

Smaak sensatie
Ik hou er van. Op een plek komen waar de medewerkers stuk voor stuk van hun vak houden en hun kennis vol enthousiasme met je delen. Bij iedere wijn kregen we uitleg. Gerechten werden aan tafel gerookt en wat er ook op tafel gezet werd, het was een smaak sensatie. Tel daar de prachtige ambiance bij op en… de tegekke nagerechten (hello guilty pleasures!) en je hebt een winner. Wow, just WOW:)

RestaurantWatersoftheWorld4

Dus ja, het is misschien een stukje rijden maar dat is het dubbel en dwars waard. Oh, en de prijs, is een droom vergeleken bij wat je in de randstad betaalt. Beloofd. Tip: zorg er voor dat jij niet naar huis hoeft te rijden, de wijnen zijn te goed (ik herhaal…;)

Heb jij wel eens bij Waters of the World gegeten?


Vi

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.