Walter Benedict | Den Haag

Dit restaurant stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik moest alleen nog wachten tot de deuren geopend waren. Vorige maand opende Walter Benedict op de chique Denneweg. En ik ben blij met deze fijne hotspot bij mij om de hoek. Tussen de fancy boetiekjes, speciaalzaken en restaurants miste nog iets jongs en fris. En dat is precies wat Walter Benedict is, een fijne plek voor goede koffie, lunch en diner, naast al het chiques van de buurt.

tafeltjes

What to expect?
Het interieur is gezellig, warm en bistro chic. De grote leestafel nodigt uit hier de dag te starten met een kop koffie en een krant. De bakstenen muur en het grote Perzisch tapijt onder de leestafel geven het geheel een hippe sfeer. Het is lekker licht en het binnenplaatsje is gezellig. Wat een fijne vibe! Het publiek is jong, hip en in tegenstelling tot de andere restaurants op de Denneweg niet te kak;) Walter Benedict heeft op een heel leuke manier een  mix gecreëerd van industriële en bistro, zodat het voor elk moment van de dag geschikt is. Naast ontbijt, lunch en diner kan je er ook gezellig borrelen aan de bar of hoge bartafels.

bar

muurschildering

bartafels

What to order?
Vanaf acht uur kan je terecht voor goede koffie, verse jus en croissant. Op de lunchkaart staan lekkere salades en baguettes. In de avond kan je smullen van een plateau met charcuterie, kazen en brood of kies een van de Franse klassiekers: steak tatare, côte de boeuf en ook kreeft ontbreekt niet. Oh, en de Franse frietjes zijn zo lekker!

voorgerecht

hoofdgerecht

Where?
Denneweg 69A, 2514 CE Den Haag

 ♥
Tess