Travel Fashion | Ice cold fashion

Als je naar een koude bestemming gaat moet je jezelf natuurlijk wel goed inpakken . Wij gingen op avontuur naar IJsland. Niet dat het daar nu al als een malle vriest, maar toch is het er al flink koud vergeleken met onze temparturen hier.

Toen het bijna tijd was om onze koffers te pakken kwamen we tot de ontdekking dat we geen van allen een goeie outdoor garderode hebben. Woeps! Dus doken we alle drie de schappen van onze favoriete winkels in. Op zoek naar een behaaglijk warme outfit mét natuurlijk wel een fashionable look.

fashion winter fiek

Outfit Fiek
Outdoor kleding is saai, alles behalve modieus en al helemaal niet vrouwelijk. Als ik aan outdoor kleding denk, denk ik aan afritsbroeken, wandelschoenen en unisex windjacks. Niets blijkt echter minder waar. Natuurlijk, ze zijn er wel, die unisex outfits, maar er is zoveel meer.

Voor de reis naar IJsland is dit ook iets waarin we ons even verdiept hebben. Want hoewel het nog geen -20 is, koud is het wel en je kan maar beter goed beslagen te IJs(land) komen;) Mijn jas bijvoorbeeld. Ik werd verliefd op die van Vi, kwam er toen achter dat hij ook in army green verkocht werd, 100% waterdicht is (regen in IJsland hebben we veel gezien) én gewoon super warm is. Net als de boots. Vi en Manon kende het merk Sorel al, ik niet (outdoor nube). Maar ik wist wel dat ik met die schoenen de IJslandse sneeuw makkelijk aankon en ook daarna nog de koude Engelse dagen kan doorkomen. Het enige wat nog ontbrak was de muts. Zodra ik die over m’n oren trok, was ik klaar voor Viking avonturen.

Jas: Didriksons
Boots: Sorel
Beanie: Roxy

Outfit Manon klein

Outfit Manon
Fiek; I feel you girl! Ook ik werd alles behalve enthousiast van het idee ‘outdoor kleding’. Ik zag mezelf al rondlopen in van die saai gekleurde multifunctionele kleding. Een absolute no go! Little did I knew;)

Nooit gedacht dat ik zo blij zou zijn met een rode jas, want eigenlijk heb ik helemaal niets met die kleur. Ik was verkocht toen ik voelde hoe heerlijk warm hij is en ook nog eens een mooie match met m’n donkere lokken bleek te zijn:) Voor de iets minder koude dagen heb ik een trui meegenomen. Deze is compleet gevoerd waardoor het tegelijkertijd een jas is. Beanie erbij en je bent bestand tegen de kou. Oh en mijn warme boots trek ik het liefste nooit meer uit! Wat een heerlijke warme stappers. #nothingbutlove

Jas: Didriksons
Trui: Brunotti
Boots: Sorel
Beanie: Brunotti
Backpack: Fjällräven

 

image2

Outfit Vi
Ik heb tijdens deze reis de stoute (Sorel) schoenen aangetrokken en lekker twee winterjassen in mijn tas gestopt:) Stiekem vind ik het in een winterse omgeving namelijk heerlijk om mijn favoriete wintersport merken te dragen. Zij snappen het namelijk he-le-maal: travel gear moet cute zijn en quality hebben.

Als ’tomboy’ van het stel loop ik het liefst in een baggy broek, flinke boots er onder en dan dus die korte en lange jas. Ik zweer bij diepe zakken en een enorme muts waar je jezelf in kan verstoppen. Helemaal met de wind -die soms verradelijk ijzig kan zijn- is dat m’n liefste vriendje. De tijd dat winterse gear niet cool en cute hoefde te zijn is wat mij betreft voorgoed voorbij. Thanks Bever, Brunotti en Roxy for making girls look great!

Jas (foto boven): Brunotti 
Jas (foto onder): Didrikson
Broek: Circle of Trust
Boots: Sorel
Muts: Roxy 

 

image1

 ♥
Manon, Fiek & Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

4 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.