Things to do in Benidorm

Met die enorme bakken regen die vandaag uit de lucht vallen denk ik met pijn in m’n hart terug aan de zon… Wat jij? De laatste echte zonnestralen deze zomer heb ik gepakt in Benidorm. En het weer is er nu nog steeds heerlijk. Met een graadje of 22 kan je er nog prima terrasjes pakken en de zee heeft ook nog steeds een behaagelijke temperatuur. Laatst heb ik je al verteld over de mooiste stranden en de beste local restaurants, maar er zijn nog veel meer fun things to do in Benidorm.

Things to do in Benidorm 5#Things to do in Benidorm: kajakken
Je kunt bijna niet anders dan verliefd worden op de zee in Benidorm als het azuurblauwe en glasheldere water je tenen kietelt. En al helemaal als je langs de skyline dobbert. Daarbij vind ik kajakken by far de leukste watersport die er is. Zonder dat je het door hebt ben je eigenlijk keihard aan het sporten. Hello full body workout!

Things to do in Benidorm - 1

(photo: Henriette Bokslag)

#Things to do in Benidorm: jetskiën
Hier moet je wel een beetje een daredevil voor zijn want die dingen gaan bloedhard! Het is echt heel gaaf om vol gas over de golven te vlammen langs de woeste rotsen van de kustlijn. Ik zat veilig achterop bij Henriëtte, ben zelf niet zo’n held op open zee;) Een jetski kun je huren bij Acuatic Fun aan het einde van de boulevard.

Things to do in Benidorm - 1#Things to do in Benidorm: duiken
Ik had het nooit verwacht, maar Benidorm blijkt dus een goeie duikbestemming te zijn. En dan met name het gebied rond Benidorm Eiland. Omdat ik later die dag naar huis vloog mocht ik niet meer duiken, maar mijn reisgenoten waren onwijs onder de indruk van de waterwereld. Aanrader dus:)

#Things to do in Benidorm: nightlife
Zoals overal in Spanje komt het echte nachtleven pas heel laat op gang. Nederland is er helemaal niks bij:) Voor een schoonheidsslaapje heb je meer dan genoeg tijd en eerst tapas eten om een bodem te leggen is ook tot laat geen probleem. Ieder nadeel heeft z’n voordeel;)

Things to do in Benidorm

(photo: Denise van Rijswijk)

#Things to do in Benidorm: fietsen
Waar ik ook ben, een fiets huren doe ik eigenlijk altijd wel. Wat mij betreft het ideale vervoermiddel om de omgeving te verkennen. In Benidorm fiets je binnen een paar minuten het toeristische centrum uit in een totaal andere wereld met rustige stranden en ongerepte natuur. Bij Marco Polo hebben ze een giga assortiment aan fietsen.


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Things to do in Benidorm

 

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.