the cutest BnB ever

Woensdag was het zo ver, time to go home. In de afgelopen 2 maanden heb ik ongeveer 6 nachten in Newcastle doorgebracht. De rest van de tijd spendeerde ik op Ibiza en in het oude vertrouwde Amsterdam. Ook Donna was al die tijd in ons koude kikkerlandje te vinden. En om haar mee naar huis te nemen, moest ik er toch echt aan geloven. De boot. Mijn hond is verschrikkelijk verwend en ook hier ging ik voor haar gemak en niet de mijne… Ik nam de Stenaline van Hoek van Holland naar Harwich (7 uur varen) en niet de DFDS naar Newcastle. Dat betekende wel dat ik na aankomst nog een kleine 6 uur rijden voor de boeg had. En aangezien ik pas om 21.00 aan land kwam, gingen we dat avontuur lekker de volgende dag aan. Een overnachtingsplek moest gevonden worden.

DSC_0202

tiled

Is het geen plaatje?
Dit is dus echt, zonder twijfel, het schattigste plekje waar ik ooit geslapen heb… Dat kon ik eigenlijk al zien aan de foto’s, maar het is nog beter in het echt. Je kunt je kont niet keren en moet met je wc-rol onder je arm naar het toilet (de horror), maar het deed me allemaal niets meer. Zeg nou zelf… Een huifkar in the middle of nowhere. En ze heeft nog een naam ook, Angela. Is het geen plaatje?

DSC_0204

Compleet
Omdat ik zo laat was en ook nog eens niet echt gegeten had, was eigenaresse Clare zo lief geweest om een pot soep voor me achter te laten. En er was meer. Kleine flesjes wijn, eieren, bonen in tomatensaus (not my cup of tea), sapjes, brood, alle ingrediënten voor een topnacht. Het enige wat ontbrak was wifi, of eigenlijk telefoon bereik all together. Dat was er dus niet, maar ik moet zeggen dat het de ervaring misschien juist wel ten goede kwam.

Time to go
De volgende ochtend was ik weer fris en uitgeslapen voor de 550km die voor ons lagen. Samen met Donna van Zuid naar Noord Engeland, best een romantisch tripje. En omdat ik de auto van m’n moeder heb meegepikt, staat voor mijn ouders hetzelfde tripje inclusief overnachting in de huifkar en (voor hun dan wel) uitgebreid diner in de bijbehorende pub op het program.

Met stip mijn lievelings Airbnb dus… Wat is de jouwe?


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

1 Reactie

  • ivonne schreef:

    Ah, wat een plaatje! Ik snap jou wel, dan is die wc rol ineens niet zo erg meer. Wij zijn pas in Parijs geweest en sliepen in een schattige 2 kamer flat aan de Rue des Pyrenées. De eigenaresse had echt al haar spullen achtergelaten, inclusief tablet met privéaccount wide open, dat voelde wel een beetje te privé…Oud pandje, met nog oudere lift, uitzicht over de stad maar wel een hele gave plek om te slapen.

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.