SUPpen in portugal

Met bloed, zweet en tranen weet ik mezelf over de finish te gooien. Ik heb het gehaald! Daaraan twijfelen had ik tijdens de race niet gedaan, toch ben ik niet vaak zo blij geweest toen het einde in zicht was. Even schiet door m’n hoofd dat het wel eens zwaarder zou kunnen zijn dan een marathon. Ik stel me dan ook in op een vervelende maandag en dinsdag (lees: spierpijn van m’n neus tot m’n tenen).

De ochtend na de triatlon voel ik echter helemaal niets. Of nou ja. M’n schouders zijn iets stijver dan normaal, maar die hebben dan ook een gevecht van jewelste met de zee gevoerd. Ook bij m’n mede travelgirls lijkt het mee te vallen. Dan komt Vi met het geniale idee. Laten we gaan suppen!

De zon schijnt, we hebben onze dosis beweging nog niet gehad (ahum) en nog een appeltje te schillen met de zee en dus zijn we allemaal voor. Met Annemerel als fotograaf in onze kielzog rennen we het water in. Ook nu weer vallen de golven niet mee. We verdwijnen dan ook alle 3 een keer in de zee, maar we hebben de grootste lol en met onze matchende badpakken vallen we lekker op. De perfecte afsluiter van een topweekend! Kijk mee:


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

We zijn genomineerd voor de VIVA400!
Super lief als je op ons stemt:) Dat kan t/m 2 november via deze link
En onder de stemmers verloten ze een Renault Twingo, so go for it!

] DSC_0056 DSC_0076 DSC_0028 DSC_0037 DSC_0033 DSC_0087 DSC_0062 DSC_0097

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.