Slapen aan het strand – Haagse Strandhuisjes

Een stad met zon, zee, strand, restaurants en een nachtleven is wat mij betreft de perfecte combinatie. Vandaar dat ik altijd roep dat Barcelona mijn favoriete stad is. ‘Die combi vind je verder nergens.’ Maar niets is minder waar. Ons eigen Den Haag has it all! Op de een of andere manier vergeet ik steeds dat deze fijne stad gewoon pal aan het strand ligt. Dat er een giga keuze aan hotspots is. Dat je er kunt dansen tot de zon op komt. Én dat de stad by far meer zonuren kent dan de rest van ons land. Wij hebben dit alles pas geleden op misschien wel de mooiste manier mogen ervaren. Hoe? We zijn gaan slapen aan het strand.
Slapen strand Haagse Strandhuisjes strandhuis
Slapen aan het strand – Haagse Strandhuisjes
Tijdens ons GirlsLove2Travel event sliepen we op een een wel heel bijzondere plek. In Kijkduin, pal aan het strand in 1 van de 20 Haagse Strandhuisjes. En dat was met toch een mooie ervaring… Stel je voor; wakker worden met niets dan zeezicht. Onder het genot van een goed glas wijn de zon in de zee zien zakken. Het geluid van de golven en de wind die je ’s avonds in een hele diepe slaap sussen. De ultieme rust ervaren. De zee doet niets dan goeie dingen met de mens:)

Slapen strand Haagse Strandhuisjes strandhuis
Een droomhuis aan het strand
Alleen al de inrichting van het mini huis maakt je gelijk een gelukkig mens. Het voelt als thuiskomen, alsof het strandhuis speciaal voor jou is ingericht. Alles is op elkaar afgestemd. Zachte materialen en zorgvuldig gekozen accessoires. Het gaf mij ook een soort van kampeergevoel, omdat alles vrijheid en ontspanning uitstraalt. Je hebt echt gelijk het gevoel dat je op vakantie bent. En dat zo dicht bij huis! Het is de perfecte getaway voor een portie romantiek met je geliefde. Of zoals wij deden, een heerlijk weekend met  vriendinnetjes.
Slapen strand Haagse Strandhuisjes strandhuis

Wil je ook ervaren hoe het is om te slapen aan het strand? Op deze website vind je alle info over de Haagse Strandhuisjes.


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Slapen strand Haagse Strandhuisjes strandhuisSlapen strand Haagse Strandhuisjes strandhuisSlapen strand Haagse Strandhuisjes strandhuis

 

 

3 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.