De Koffie Salon | Amsterdam

Deze ‘koffiebar meets meubelzaak‘ zit in de Westerstraat in de Amsterdamse Jordaan. De vibe is zo fijn dat ik hier wekelijks kom. Het team is enthousiast, de koffie stevig en bevalt de stoel waarop je zit je goed… dan kun je m gewoon meenemen. Alles in de Koffie Salon is namelijk te koop. Een populaire combi in Amsterdam.

Coffee, koffie, tea room, hotspot, travelspot, De Koffie Salon Amsterdam, Westerstraat

What to order?
Koffie natuurlijk! Welke dan ook. Ik ben een enorme Soja Latte fan en dankzij de grote, shiny koffiemachine is succes gegarandeerd. Heb je honger, dan zijn de hamkaas- en kaneelcroissant mijn favoriet. Oh en heb je kids die graag hetzelfde doen als papa en mama? Ze maken ook kinder cappuccino’s (warme melk met een schuimlaagje dus:)

Coffee, koffie, tea room, hotspot, travelspot, De Koffie Salon Amsterdam, Westerstraat

What to expect?
Reken op een super fijne hangout. Een enorme winkelpui, twee verdiepingen met een vide bij de ingang. Een grote tafel om aan te werken en kleine tafels als je je liever wat meer afzondert. Dit is een ideale plek voor een koffietje met vriendinnen of om even flink je tanden in werk te zetten. Ze hebben trouwens inmiddels vijf vestigingen in Amsterdam. Voor ieder wat wils dus!

Heb jij een favoriete plek die een bezoekje verdient? Let us know!


Vi

PS: Deel jij jouw ‘Food Adventures’ al in ons Facebook event?

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.