TIP: safaripark Beekse Bergen

Ik heb eigenlijk helemaal niks met een dierentuin. Als dierenvriend in hart en nieren maakt een dierentuin me vaak zelfs een beetje verdrietig. Ik beleef er geen plezier aan om naar dieren te kijken die opgesloten zitten in (te) kleine ruimtes. Je maakt me er helemaal niet blij mee. Maar ondanks mijn bedenkingen ging ik een tijdje terug toch in op de uitnodiging om naar BrabantNacht te gaan in Safaripark Beekse Bergen.

BrabantNacht
Ik had namelijk al vaker gehoord dat Safaripark Beekse Bergen echt een mooi park is waar de dieren een fijne leefruimte hebben. Nieuwsgierig als ik ben wilde ik dat dan wel eens met eigen ogen bekijken. Het feit dat we een tegek programma voorgeschoteld kregen haalde me natuurlijk ook over de streep;) Lees: een nachtsafari, traditionele Zuid Afrikaanse braai, borrelen bij kampvuur én overnachten in het rangercamp in het park.

(Tijdens BrabantNacht heb je de mogelijkheid om verschillende unieke locaties verspreid door de provincie Brabant in de avond/nacht te beleven.)

safaripark Beekse Bergen dierentuinSafaripark Beekse Bergen
In alle eerlijkheid kan ik niet anders zeggen dan dat het park me ontzettend positief verbaasd heeft. Het is zo mooi om te zien dat de dieren hier vrij buiten lopen. Ze hebben maar liefst 120 (!!) hectare tot hun beschikking. Alles is in het werk gesteld om de dieren in een zo natuurlijk mogelijk omgeving te laten leven. Dat is prachtig om te zien en daar kan je alleen maar blij van worden. Neem zelf ook eens een kijkje in Safaripark Beekse Bergen en waan je op de steppe of de savanne, zonder maar een seconde in het vliegtuig te zitten:)

Safaripark Beekse Bergen
#TIP – Africa by light t/m 22 januari 2017.
Meer info lees je hier.


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Safaripark Beekse BergenSafaripark Beekse Bergen

6 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.