ROTTERDAM | Nieuwe hotspot Rozey

juni 2019

Rotterdam heeft er een nieuw restaurant bij: Rozey. Een totaal nieuw concept wat ik nog niet eerder heb gezien. Het is namelijk een all you can eat restaurant maar dan met alleen maar vegan/veggie gerechten op de kaart. I love it!

All you can eat

Zelf eet ik inmiddels al drie jaar geen vlees meer en vooral bij All You Can Eat restaurants kan dit soms moeilijk zijn. Bij Rozey is dit anders, alle gerechten zijn vegetarisch en de meeste zelfs veganistisch. Het intrieur geeft ook niet het gevoel wat ik vaak bij All You Can Eat tentjes krijg ‘een vreetschuur’. Dit is bij Rozey totaal niet het geval. De inrichting doet me denken aan veel van de ‘hippe tentjes’ van tegenwoordig. Marmeren tafels en bar, mooie tinten groen/blauw die zijn verwerkt in het interieur en mooie planten om het geheel af te maken. Rozey straalt echt een luxer gevoel uit dan de alledaagse All You Can Eat restaurants.

Het menu

Het menu van Rozey is erg divers. Ze hebben koude en warme gerechten, soepen en heerlijke toetjes. Een paar van de gerechten die ik geproefd heb zijn: Carpaccio van biet met bio geitenkaas, gerookte amandelen en dressing van pesto, Vietnamese springroll met pinda-kokos dip, Bitterballen van draadjesvleesch, Steak watermeloen met portjus en gerookte amandelen. De uitspringer was voor mij wel het Broodje pulled jackfruit met coleslaw, krokante uitjes en BBQ saus.  De smaak was top en het broodje was een mini bun. Alle gerechten zijn in mooie kleine proporties zodat je veel verschillende dingen kunt proeven.

Wat kost dat?

Naast de hele sfeer is de prijs ook prima. Je betaalt van maandag t/m woensdag €32,50 en van donderdag t/m zondag €37,50. Dit is ook inclusief alle dranken en dus onbeperkt eten. Je mag per ronde twee gerechtjes per persoon bestellen. Dit zorgt er ook voor dat je je niet over-eet want eerlijk is eerlijk, dit gebeurt mij nogal vaak bij All You Can Eat restaurants. Oh ja, ook leuk, er zit geen tijdslimit op de tijd dat je eet. Zo voel je je niet gehaast om je eten op te eten en kun je genieten van een heerlijk avondje.

 

Rozey is zeker een bezoekje waard en ik hoor graag wat jullie van deze nieuwe hotspot vinden.

♥ Guusje

6 x De mooiste stranden van Mallorca

Parel witte stranden & azuurblauw water

FRIESLAND | 7 to do’s tijdens de herfst en winter in Friesland

Laad op in Friesland.

MADEIRA | Wat te doen op Madeira? Restaurants, verblijf en activiteiten.

Alle tips voor een bezoek aan dit Portugese eiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *