Stop #1 | A day in Las Vegas

Ja hoor, het zit er alweer op. De roadtrip door California (oke, en Vegas) is voorbij. Wat was het leuk! En wat was het mooi! Ik ga de komende tijd een heleboel met je delen, dus laten we gelijk maar beginnen.

Onze trip begint in Las Vegas en voert ons dan via San Diego naar Los Angeles en San Francisco. We eindigen weer in Sin City om het rondje compleet te maken. De auto waar we dit mee doen is een gigantische Chevrolet met genoeg ruimte voor 4 personen en een sh*t load aan koffers. We wanen ons echt even Amerikaans in die bak. En comfortabel is ie ook! Mag ook wel, met alle kilometers in het vooruitzicht…

DSC_0260 DSC_0259

Las Vegas… Het is mijn allereerste keer in deze bizarre stad. Ik kijk mijn ogen uit. Elk hotel is een dorp opzich en alles is zo ingericht dat je het hotel niet uit hoeft en al je geld daar uitgeeft. Hele winkelstraten, de beste restaurants en barren en natuurlijk alle gokmogelijkheden die je maar kunt bedenken. En zo gebeurt het dat ik die eerste overnachting in Vegas niets anders dan mijn hotel heb gezien. We zetten onze koffer neer en verplaatsen ons na een snelle douche naar het altijd goede STK. Als we onze ogen echt niet meer open kunnen houden is het time to call it a night. Morgen gaat de wekker namelijk alweer vroeg.

Om 6 uur om precies te zijn, maar tegen die tijd lig ik al ruim een uur naar het plafond te staren. Thankgodforjetlags, al kunnen spanningskriebels er ook iets mee te maken hebben gehad. Er staat een helikoptervlucht op het programma en ik ben niet zo’n enorme held in de lucht. Het blijkt achteraf een van de mooiste ervaringen van m’n leven. Het uitzicht op het bizarre natuurgeweld grand canyon, de colorado river en de Hoover dam zijn onbeschrijfelijk. Na een kleine 3 kwartier vliegen landen we midden op de canyon. Ik neem het allemaal in me op. Wat een wonder is dit…

IMG_5652 IMG_5673DSC_0293

Dan stappen we in de auto. Op naar onze eerste bestemming: San Diego. Daarover later meer, maar ik wil wel even het volgende zeggen. Ben je deze trip ook van plan? Dan is de route door het Mojave National Preserve mooi, maar wel heel verlaten. Tank dus wel op tijd en neem wat eten mee. Wij moesten het doen met jelly beans;)

See you in San Diego!

Love,
Fiek

3 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.