Retreat in Nederland | Pure Me Retreats

De afgelopen dagen was ik op retreat in Nederland. Samen met nog 5 meiden deed ik mee met de  20 & 30 something retreat van Pure Me Retreats. We verbleven met z’n allen in een prachtige boerderij in Zeeland. En jeetje zeg, wat een cadeautje voor jezelf is dat! Een escape uit de hectiek van het dagelijks leven en daarbij leer je ook nog eens heel veel over jezelf. Onze dagen waren gevuld met yoga, massages, coaching, relaxen, uren kletsen en heerlijk eten. En dat alles in een erg ontspannen tempo. Hoe ik de retreat ervaren heb lees je hier. Vandaag it’s all about food!

Culinaire verwennerij
Bij veel retreats draait het ook om afvallen. Bij Pure Me Retreats dus totaal niet. Hier ligt de focus op jezelf helemaal in de watten leggen. Ook op culinair gebied. En laten we eerlijk zijn; goed voor jezelf zorgen begint bij lekkere en gezonde voeding. Chefkok Kenneth wilde ik eigenlijk mee naar huis nemen:) Hij toverde het ene na het andere heerlijke gerecht op tafel. En bij het samenstellen van het menu houdt hij zelfs rekening met jouw favoriete ingrediënten! Daarnaast kookt hij met streekproducten én zoveel mogelijk biologisch.

Het eten was echt zo ontzettend goed dat ik het graag met je wil delen. Dus hieronder een kleine recap van al het lekkers dat we door Kenneth voorgeschoteld kregen. Enjoy:)

#Lunch:
Als vooraf een zalmspiesje gemarineerd in soya met een schijfje limoen en een vissoepje gegarneerd met garnalen. Als hoofdgerecht een Kisir (Turkse bulgur salade) met een frisse bladsalade, avocado komkommersalade én vers afgebakken brood van Boerderij Hof Welgelegen.
Retreat Nederland Pure me retreatsRetreat Nederland Pure me retreats

#Diner: 
Thaise mosselen met een salade van gestoofde zeekraal en krielaardappeltjes. Voor de meiden die niet echt blij werden van mosselen was er gegrilde kabeljauw, gevangen in Noorwegen door de vader van Mandy (de eigenaresse van Pure Me Retreats).
Retreat Nederland Pure me retreatsRetreat Nederland Pure me retreats

#Lunch:
Om te beginnen een glaasje knolselderij wortelsoep met pernot en een groenten spies. Daarna een ovenschotel van Turkse worst, Halloumi kaas, zoete aardappel, venkel, paprika, zoete ui, wortelen en champignons.
Retreat Nederland Pure me retreats
Retreat Nederland Pure me retreats

#Diner:
We starten met licht gebakken avocado omrolt met parmaham, sojabonen en mango chutney. Het hoofdgerecht is kip uit de oven met butternut pompoen, couscous, abrikozen en nog veel mee lekkers. Met als kers op de taart een tzatziki van wortelen!
Retreat Nederland Pure me retreatsRetreat Nederland Pure me retreats

#Lunch:
Rucola soep en toast met bruchetta. Daarbij een tonijnsalade met kappertjes met een topping van grote kappertjes voor op het heerlijke brood van Boerderij Hof Welgelegen. En voor de zoete verwennerij een fruitsalade van aardbeien, zoete appel en bosbessen.
Retreat Nederland Pure me retreats Retreat Nederland Pure me retreats

Zeg nou zelf, alleen al van deze plaatjes krijg je toch zin om op retreat te gaan?


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Retreat Nederland Pure me retreatsRetreat Nederland Pure me retreatsRetreat Nederland Pure me retreatsRetreat Nederland Pure me retreats

 

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.