Restaurant Woo Bros | Amsterdam

Een paar weken geleden heb ik me toch een geweldig restaurant in mijn geliefde Amsterdam ontdekt. Een Aziatische culinaire verrassing genaamd Woo Bros. Het restaurant is letterlijk een verborgen pareltje, want de buitenkant verraad niet wat voor moois er achter de voordeur verstopt zit. Je zou er zo voorbij lopen. En dat is zonde. Doodzonde.

Restaurant Woo Bros Amsterdam Aziatisch Aziatische
Burlesque Aziatisch
Nadat mijn lief en ik een plekje voor onze fietsen hebben gevonden twijfel we even of we wel voor de juiste deur staan. Als we de voordeur openslaan stappen we letterlijk een andere wereld binnen. De rode muren hebben in combinatie met de zachte verlichting een zwoele uitstraling. De meubels zijn van donker hout en om de puntjes op de i te zetten zijn er veel Aziatische accessoires. Er hangt een warme en uitnodigende sfeer. Ik kan het denk ik het beste omschrijven als burlesque Aziatisch. Perfect voor een heerlijke avond tafelen.

Restaurant Woo Bros Amsterdam Aziatisch Aziatische
Restaurant Woo Bros Amsterdam Aziatisch Aziatische
Om je bord bij af te likken
De charmante gastvrouw schenkt ons om te beginnen een glaasje roze saké met bubbels in. Heerlijk! Het concept van het restaurant is shared dining. De gezelligste manier van dineren als je het mij vraagt. We besluiten ons te laten verrassen en dat blijkt een fantastische keuze te zijn.

Restaurant Woo Bros Amsterdam Aziatisch Aziatische Restaurant Woo Bros Amsterdam Aziatisch Aziatische De verfijnde smaken, van zoet naar pittig, vliegen ons om de oren. Knapperige groenten, vlees & vis. De beschaafde kleine porties zijn om je bord bij af te likken. En last but not least: de sushi. Goddelijke sushi! Ik was al zwaar verliefd op de Aziatische keuken en dat is door Woo Bros nog heftiger geworden. Voor een diner hier mag je me ’s nachts wakker maken!Restaurant Woo Bros Amsterdam Aziatisch Aziatische
Waar?
Zoals gezegd is Woo Bros een beetje verstopt in de Jodenbreestraat 144. Amsterdammers pakken natuurlijk gewoon de fiets, maar het restaurant is ook prima te bereiken met het OV en zelfs met de auto. Die kan je namelijk kwijt in de parkeergarage om de hoek bij het Waterlooplein.

Reserveren
Een tafeltje reserveren kan via de website of met een belletje naar 020 – 428 04 88.


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Restaurant Woo Bros Amsterdam Aziatisch Aziatische Restaurant Woo Bros Amsterdam Aziatisch Aziatische

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.