high wine bij restaurant Lemongrass

restaurant LemongrassStel je voor; 6 gangen culinaire hoogstandjes gecombineerd met 8 verschillende glazen prachtige wijnen. Topklasse verwennerij in een heerlijke ongedwongen sfeer. Sounds like heaven right? Dat is de high wine bij restaurant Lemongrass in Scheveningen.

restaurant LemongrassRestaurant Lemongrass
Voor mij is restaurant Lemongrass geen onbekende. Toen Vi nog in Scheveningen woonde kwamen we er zo vaak mogelijk. Lemongrass ligt in de haven van Scheveningen en is gekozen tot beste wijnrestaurant van het jaar. Geheel terecht! Op de wijnkaart staan alleen de mooiste wijnen en verfijnde gerechten -allemaal kleine kunstwerkjes- worden zoveel mogelijk met streekproducten bereid.

restaurant LemongrassHigh wine
Samen met m’n vriendinnetjes Anneke en Kitty streek ik afgelopen zaterdagmiddag neer in restaurant Lemongrass voor de high wine. We hadden namelijk wat te vieren (Kitty’s verjaardag) en dat doen we altijd  het liefste met wijn en lekker eten. We trappen ons high wine avontuur feestelijk af met een glaasje bubbels en oesters. Een goed begin is het halve werk:)

restaurant LemongrassHier loop je niet na 2 uurtjes de deur weer uit, trek er maar gerust de hele middag voor uit. De gangen worden in een ontspannen tempo opgediend. We worden verrast met de mooiste gerechten en krijgen telkens een uitgebreide uitleg over wat er op ons bordje ligt. Tonijn tartaar met een krokant laagje, langoustine met pompoen en zeewier, fazant op een bedje van zuurkool, een kaas amuse en als toetje smullen we van gateau chaud:)

restaurant LemongrassDe met zorg geselecteerde wijnen zijn stuk voor stuk een fantastische match bij het eten. We genieten en hebben alle tijd om uitgebreid met elkaar bij te kletsen. Chef kok Bart Boerefijn verschijnt diverse keren aan onze tafel en vertelt trots over zijn grote passie voor het koksvak. We mogen zelfs ook nog een kijkje bij de rest van het team in de keuken nemen.

restaurant LemongrassHet begint al schemerig te worden als we bijna dansend de deur uit huppelen. Lief team Lemongrass, wat hebben jullie ons weer verwend! We komen snel weer terug:) Als het niet had geregend hadden we als afsluiter zeker nog een wandeling gemaakt over het strand wat op een steenworp afstand ligt.

High wine is definitely the new high tea.


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

restaurant Lemongrassrestaurant Lemongrassrestaurant Lemongrass

6 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.