Restaurant Karakter | Rotterdam

Het allerleukste aan city trippen vind ik mooie restaurants ontdekken. Zo heb ik laatst in Rotterdam een pareltje gevonden. Genaamd restaurant Karakter. Een restaurant uit de categorie; zo lang aan het tafelen en meesterlijke wijnen drinken dat jij en je tafelgenoten het licht uit doen. Guilty;)  Oi oi oi wat een (food) feestje was dat! Dit pareltje is zelfs een ritje op en neer naar Rotterdam waard!

restaurant Karakter Rotterdam biologisch
Biologisch verrassingsmenu
Restaurant Karakter doet niet aan een menukaart, maar serveert een verrassingsmenu dat bestaat uit 3 tot 6 gangen. Wat mij betreft de leukste manier van uit eten gaan. Geen gedoe met keuzes maken én je krijgt niet de kans om stiekem toch weer het oude vertrouwde gerecht te kiezen. Dat is wat je noemt een echt food adventure.

restaurant Karakter Rotterdam biologisch Alle gerechten zijn biologisch, dagvers en seizoensgebonden. Ons food adventure begon met een soepje van aardpeer gevolgd door een goddelijke tartaar van kabeljauw. Daarna kregen we de lekkerste bouillabaise ooit live uitgeschonken. Alsof we nog niet genoeg verwend waren genoten we tijdens de volgende gang van een perfect gegaarde ossenhaas. En om de laatste gaatjes in onze buik te vullen smulden we van een bord vol met kleine porties zoetigheden.

restaurant Karakter Rotterdam biologisch Bij het serveren van iedere gang moesten we ons bedwingen om niet gênant hard ‘oeh’ en ‘aaah’ te roepen. Want potverdorie wat hebben we genoten. Restaurant Karakter scoort een 8,5 op recensie website Iens en dat is dik verdiend! Oh en zelfs aan de BOB is gedacht met een speciaal wijnarrangement, geschonken in keurige halve glaasjes wijn. Hooray!

restaurant Karakter Rotterdam biologisch
Waar
Restaurant Karakter vind je in Rotterdam op het Westelijk Handelsterrein in het Scheepvaartkwartier. Van Vollenhovenstraat 15 (pakhuis 24) om precies te zijn. Het is makkelijk te bereiken met het OV en ook voor je auto zijn er genoeg parkeerplaatsen.

Reserveren
Dat kan met een belletje (010 – 737 00 39) of via de website.


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

restaurant Karakter Rotterdam biologischrestaurant Karakter Rotterdam biologisch

 

 

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.