Reizen met een backpack of koffer?

Een heerlijk moment als het tijd is om in te pakken voor de trip waar je al tijden naar uitkijkt. Maar soms loop je dan tegen het dilemma aan wat je meeneemt. Wordt het een backpack of koffer? Voor beiden is wat te zeggen. Deze vragen helpen je om een keuze te maken.

#Waar ga je heen?
Een bestemming waar de wegen nog niet echt ontwikkeld zijn is niet handig vertoeven met een koffer op wielen. En schijnt het zonnetje op je bestemming of moet je jezelf warm inpakken? Zomerse jurkjes nemen veel minder plek in dan winterse truien. En met de ruimte in een backpack moet je efficiënt omgaan. Bij een koffer hoef je een veel minder kieskeurig te zijn over wat je van jezelf mee mag nemen. Dan prop je er gewoon nog een extra paar killer heels in:)

#Wat zijn je plannen?
Als je niet meer van je plek komt op het resort is een koffer een prima travel buddy. Rondreizen is een ander verhaal, dan is een backpack by far de beste keuze. Met een koffer on the road zijn maakt je een stuk minder mobiel.

Koffer

#Ga je voor casual of sjiek?
Voor een reis waar je voornamelijk netjes gekleed zal zijn is een backpack eigenlijk een no go. Je mooie bloesjes veranderen dan in een gekreukte bende en een backpack sjouwen balancerend op hakjes in je nette kleertjes is natuurlijk alles behalve handig. Dan maar een stylish koffertje.

#Wat neem je mee op reis?
Je wilt natuurlijk wel dat je dure camera apparatuur en andere gadgets heelhuids op de plek van bestemming aankomen. Een hardcover koffer kan je met een gerust hart volladen met je dure spulletjes. Bij een backpack is het nog maar de vraag of ze het overleven.

Waar reis jij meestal mee?


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.