Pressroom | Amsterdam

Amsterdam is sinds kort een hele toffe plek rijker. Middenin het bruisende hart van onze hoofdstad, in het voormalige pand van de krant De Tijd, openende Pressroom een paar weken geleden haar deuren. Dat hier vroeger een krant gemaakt werd zie je overal terug in het toffe design. Ouderwetse typemachines, potten met inkt, pakken papier etc. Over ieder detail is nagedacht. Je kijkt je ogen uit. Het is een fijne plek om te werken, lekker te tafelen en cocktails te sippen.

Pressroom Amsterdam1

Business & pleasure
Waar hard gewerkt wordt moet net zo hard genoten worden. En in die combi is Pressroom master. Werken kan in de stylish lounge of het restaurant gedeelte. En als je het wel mooi geweest vindt kun je gelijk door aan de borrel en een hapje eten. Je kunt er zelfs een membership afsluiten. Dan mag je van alle werkfaciliteiten gebruik maken, wordt je verwend met gratis sapjes en krijg je leuke kortingen.

Pressroom Amsterdam - 13

Food
De chefkok van Pressroom, Tjitze van der Dam, werkte eerder bij Ron Blaauw en De Vrienden van Jacob. Dan snap je wel dat alles wat uit de keuken komt killer looks heeft en verfijnde smaken heeft. De menukaart (eigenlijk menukrant) is heel overzichtelijk. Tenminste niet zo eentje met duizend gerechten waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Per gang zijn er ongeveer 3 gerechten waaruit je kunt kiezen. #lessismore

Pressroom Amsterdam

Drinks
Zo heerlijk kort en bondig als de menukrant is, zo uitgebreid is de collectie aan drankjes die de bartenders Pressroom met een glimlach voor je klaarmaken. De INK redible en de G&T Zuidam moet je proeven. Daarna wil je alleen nog maar met de voetjes van de vloer op de beats van de DJ. Trust me ;)

Meer toffe hotspots vind je hier

Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Pressroom Amsterdam - 8Pressroom Amsterdam - 10Pressroom Amsterdam - 1 (2)Pressroom Amsterdam - 11Pressroom Amsterdam - 5Pressroom Amsterdam - 18

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.