On the move op Ameland

Daar gaan we dan, 2 moeders in een auto volgeladen met kinderen (4 stuks), spelletjes en comfy kleding. Wat gaan we doen? Fietsen, uitwaaien en banjeren langs verlaten stranden op Ameland. Chillen doen we ook, in onze super-de-luxe villa Rixt.
Strand Ameland

Stonden Mia en ik vorige week nog met onze tenen in de zee bij Portugal, deze week proberen we de wateren bij Ameland. Het is op Ameland een stuk kouder kan ik je verklappen! Maar dat maakt ons niet uit, we gaan gewoon flink bewegen. Als echte eilanders verkennen we Ameland. Makkelijke kleding aan, rugtassen op en fietsen maar. De wind wappert door onze haren als we de verschillende stranden afstruinen. Met opgeladen iPhones en een selfiestick leggen we onze herinneringen vast. Wat is het heerlijk, ons weekend op Ameland.

zonsondergang Ameland

Highlight nummer 1: onze fietsen
Direct als je de boot af komt (5 minuten rechtuit wandelen) kom je bij Fietsverhuur Kiewiet. Rijen fietsen, in alle soorten en maten glimmen ons tegemoet. “2 tandems voor de meisjes” zegt de eigenaar gelijk. Het zenuwachtige gegil en gelach  van Nico, Mia, Jet en Jade is vast aan de andere kant van het eiland te horen, wij moeders doen even hard mee. Fietsen op Ameland is zó fijn. Het eiland is behoorlijk groot dus we maken er een lekkere workout van.

tandems op Ameland

Highlight nummer 2:  ons “thuis” op Ameland, villa Rixt
Wat is er nou lekkerder dan na een dag actief te zijn geweest in de buitenlucht, “thuis” te komen in een heerlijk, verwarmd, luxe huis. Villa Rixt ligt in een heel mooi duinlandschap op 250 meter van het strand. In de tuin staat een speeltoestel en in de buurt zijn ook veel speelweides. Wij hebben denk ik de allermooiste villa op Ameland?! Nou ja… één van de mooiste dan. De villa is trouwens heel gemakkelijk te boeken via Belvilla Vakantiehuizen.

Villa Rixt

Wil je zien hoeveel lol we hadden op Ameland? Check onze korte happy Ameland movie:


Bonnie

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

2 Reacties

 • Kim schreef:

  Ik kon me eerlijk gezegd nooit zoveel voorstellen bij Ameland. Na dit te hebben gezien ben ik stiekem al een beetje fan geworden. Het ziet er heerlijk uit. En het ziet er zeker uit alsof jullie hebben genoten.

  Fijn weekend!

  • Bonnie schreef:

   Hi Kim, dankjewel voor je reactie :-) Het was inderdaad echt genieten. Lekker eten, de buitenlucht, de villa en de kinderen die veel lol hebben. Ik kan het je echt aanraden.

   Grtjs Bonnie

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.