Novotel Vaugirard| Parijs

Citytrippen is best prijzig en het scheelt al snel wat centjes als je kiest voor een hotel buiten het centrum. Daarom streken mijn lief en ik tijdens onze trip in Parijs neer in Novotel Vaugirard. Het hotel ligt net buiten het (té) dure centrum, maar wel op een steenworp afstand van alles. Tussen station Montparnasse en de Eiffeltoren om precies te zijn. De perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke tijd in de stad der liefde.

Novotel Vaugirard 11
Novotel Vaugirard
Onze kamer is keurig ingericht met bedden waar je eigenlijk de hele dag in wil blijven liggen. Er staat zelfs een fles champagne met bonbons op ons te wachten! Wat een cadeautje om zo onze minivakantie te beginnen. Vanuit het hotel zijn we binnen 1 minuut in het metrostation waarvan we de hele stad mee door crossen. Ontbijten doen we alle dagen lekker lui in bed.  Met 1 telefoontje naar de receptie staat er binnen een paar minuten een vrolijke ober voor de deur met warme broodjes, sapjes, vers fruit en yoghurt. #LIKE

Novotel Vaugirard05
In het hotel zelf hoef je je ook geen seconde te vervelen. In de lobby staan iMac’s die je onbeperkt mag gebruiken, er is een fitness ruimte en een sauna waar je na een lange dag door de stad slenteren heerlijk kunt ontspannen. Helemaal gaaf is het dakterras waarvan je een indrukwekkend uitzicht op de Eiffeltoren hebt. Ook mijn hardloopschoenen hebben weer wat buitenlandse kilometers op de teller mogen bijschrijven. Ik overal mee naar toe, want als ik ergens gelukkig van wordt is het wel door een stad rennen. Vanuit dit hotel ren je al zigzaggend door de straten binnen no time naar de Eiffeltoren.

Novotel Vaugirard

Yup, Paris is always a good idea! 

Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Novotel Vaugirard02Novotel Vaugirard binnentuinNovotel Vaugirard lobby

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.