Café Franklin | Den Haag – New kid in town

In het Valkenboskwartier opende vorige maand een hele fijne nieuwe plek: Café Franklin. Het ruige broertje van Walter Benedict, zoals de eigenaren zelf omschrijven.

What to expect?
Eigenlijk is alles hier goed; de sfeer, het eten, de wijn, de vrolijke bediening. Fijn, zo’n huiskamer-gevoel-plek waar je in het weekend goed kan beginnen met een borrel, die vervolgens overgaat in diner en voor je het weet sta je te dansen. Zodra de zon zich laat zien kan je ook heerlijk buiten zitten op een van de picknicktafels.

fotoluik 3

What to order?
Dan de kaart; lekker toegankelijk, divers en vooral erg goed. Hapjes voor bij de borrel, steak tartare, oesters, entrecôte maar ook een burger met friet of pulled pork. Ik at er heerlijke gamba’s met friet en een salade en ik kon het niet laten om te proeven van de malse kip bereid op de houtskool grill van mijn date.

fotoluik 2

Café Franklin is in één woord hip te noemen. Het restaurant zit op een bijzondere plek en het interieur is een speelse mix van vintage en design. Het eten is simpel, smaakvol en eerlijk.

fotoluik 1

Where?
Cafe Franklin vind je op Valkenbosplein 24, 2563 CC Den Haag


Tess

Credits interior photos: Sayo Wong