Budget design hotel Motel One | Hamburg

Citytrippen is bij mij vaak een aanslag op m’n creditcard. Ik fladder van terras naar terras. Bezoek hier en daar een museum of expositie. En met mijn lichtelijke koopverslaving kan ik maar moeilijk een etalage voorbij lopen. Dan moet je dus smart met je euros omgaan. Meet Motel One.

Great design for little money
Tijdens m’n citytrip Hamburg sliep ik in het Motel One am Michel en het heeft me echt verrast. In de eerste instantie was ik een beetje verward door de naam ‘motel’. Dan denk je toch al snel aan een sjabbie pand langs een snelweg. Niks was minder waar. Over de inrichting van de kamers is goed nagedacht. Alles in het interieur is geïnspireerd op designklassiekers. Het is stijlvol met frisse kleuren en er is een mooie combinatie van verschillende materialen gebruikt. De telefoon en minibar hebben ze slim weggelaten. Wat er niet is hoef je ook niet te betalen:)

motel one lounge

Lounging
De One Lounge is de centrale plek in het hotel en is 24 uur per dag geopend. Het fungeert als lobby, het ontbijt wordt er geserveerd en er is een cocktailbar:) In tegenstelling tot de kamers is de One Lounge in ieder hotel anders. Het design is altijd gebaseerd op een thema dat past bij de stad waarin het hotel gevestigd is.

Motel One Breakfast

So what’s to love about it?
Met 55 hotels verspreid over verschillende Europese steden en altijd op een A-locatie is er veel keus. In de hotels van Motel One zijn alle kamers altijd hetzelfde qua inrichting. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten kom je niet voor verrassingen te staan. Tel daar de gunstige prijzen van tussen de €59,- tot €79,-, per nacht bij op en je hebt een fijne slaapplek voor je citytrip gevonden. Het ontbijt zit niet bij de prijs inbegrepen. Je betaald er € 7,50 voor en dat is echt een koopje voor het uitgebreide buffet.


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Motel one bar

Motel One lounge2

Motel One bathroom

Motel One lounge3

1 Reactie

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.