Monaco Grand Prix | The fast & the fabulous

De afgelopen twee weken bracht ik door op Ibiza. Mijn dagen bestonden uit zon, een beetje werken en heel veel lekker eten. En een uitstapje naar Monaco. Naar de Monaco Grand Prix om precies te zijn. Ik ben een vinkje op m’n bucket list rijker. Die Grand Prix is een ervaring hoor jongens. Sowieso al om het parcours. Dwars door de kleine straatjes en de haven rijden de snelste auto’s door priegelbochten waar je met de gemiddelde Golf en 50km/pu al moeite mee zou hebben… Tel daar de weersverwachting bij op en we mochten ons voorbereiden op spektakel. En een spektakel was het. Van overdaad, snelheid, pracht en praal.

IMG_5599-1 IMG_5566

De Monaco Grand Prix mag dan wel op de baan vergeven worden, de echte prijzen worden daarbuiten uitgereikt. Aan de mooiste auto, de knapste vrouw, de meest exclusieve outfit en het meest extravagante feest. De hele dag is het enorm zien en gezien worden en je kijkt dan ook de je ogen uit.

Hou je van auto’s?
Dan ben je natuurlijk sowieso op de juiste plek, het is tenslotte de Formule 1. Maar ook daarbuiten is het genieten geblazen. De ene Rolls is nog niet voorbij of de volgende komt je alweer tegemoet. Ferrari’s zijn eerder regel dan uitzondering en elke andere onbetaalbare bolide is ook gewoon in het wild te spotten.

Hou je van mode?
Ik heb Birkin’s voorbij zien komen in alle soorten en maten, Chanel in alle kleuren en dan heb ik het alleen nog maar over de tassen. Toegegeven de een heeft wat meer stijlgevoel dan de ander, kort, korter, kortst in het motto en de chirurgen draaien overuren, maar hoe dan ook… Zoek een terrasje op een goede plek en doe je ogen de kost.

Hou je van celebs?
De rich & famous loop je hier bijna gewoon tegen het lijf. Bieber was er, natuurlijk… Maar ook Mc Dreamy is gespot en geloof me, zij waren niet de enige! Als je op dat terrasje van net gewoon even goed oplet, is het sowieso raak.

IMG_5571

Hou je van een feestje?
Door de hele stad worden gigantische feesten gegeven. De een nog exclusiever dan de ander. Dat is dan wel gelijk het probleem. Zonder gastenlijst of goede connecties kan het nog wel eens een duur grapje worden. Zo probeerden wij -heel naïef- de club naast ons hotel, waar ze ons vertelde dat de entree €780 was. En nee, dat is geen typfout. En nee, daar stond ook geen open bar tegenover.

Maar goed, uiteindelijk kom je voor de race. En dan kan zelfs een flinke bak regen de pret niet drukken. Het was spannend, het was luid, onze eigen Max vloog helaas uit de bocht en Hamilton vierde zijn overwinning met niemand minder dan Bieber. Een geslaagd avontuur dus! Ook al kost je cocktailtje een klein fortuin;)

Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.