Martinhal Resort | Portugal

Samen met mijn dochter Mia heb ik al heel wat tripjes gemaakt. Onze holiday naar  het 5-sterrenresort Martinhal is er eentje om nooit te vergeten. 5 dagen hier met z’n tweetjes vertoeven was een groot feest. Martinhal Beach Resort & Hotel ligt “at the end of the world” bij het plaatsje Sagres in Portugal. Maar wat ons betreft begint het leven hier.

Gezinnen met kinderen (groot of klein) zijn van harte welkom bij Martinhal! Het unieke vind ik dat het een heerlijk luxe resort is, maar dat overal aan kinderen wordt gedacht. En dus ook aan de ouders: als je kind happy is, ben jij het als ouder vanzelf ook.

Mia & Bonnie bij Martinhal

pingpong bij Martinhal

Familie geluk bij Martinhal, how?

  • Naast ons bij het zwembad ligt een jong stel. Ze nemen een duik, zonnen, lezenwat en bestellen vanuit hun luie stoel een lunch met een lekker glas wijn. Na de lunch zie ik ze weglopen om even later terug te komen met hun baby’tje, die was dus ’s morgens bij de kinderopvang van Martinhal. Hoe relaxt!
  • Bij alle restaurants zijn kindveilige speelplekken aanwezig, vaak zelfs met toezicht.
  • Voor de jongere kinderen is er kinderopvang en voor de oudere kinderen zijn er verschillende clubs. Martinhal let erg goed op de verschillende leeftijden en wat kinderen interessant vinden. Zo wordt er onderscheid in activiteiten gemaakt voor kinderen in de leeftijden van 5-8 jaar, 8-11 jaar, 12-15 jaar.

tennis bij Martinhal

De looks
De decoratie, aankleding en inrichting doet Scandinavisch aan. Alles is licht en zacht voor het oog. Verschillende designers hebben speciaal voor het resort mooie stukken ontworpen. Dit zie je terugkomen in de openbare ruimtes, maar ook in de verschillende huizen en kamers. Ziet er mooi uit vind je niet? Ook ons uitzicht is fenomenaal. Ik blijf Instagram kiekjes schieten.

interieur Martinhal

Martinhal uitzicht

another view - Martinhal

Favorites: 
# Private Yoga-sessie
“Yoga?! Iel dat is voor nerds”, roept Mia uit als ik haar vertel wat we vandaag gaan doen. “Ja hoor Mia, niet alles wat je zonder wifi doet is voor nerds. Geef je er nou maar even lekker aan over”. Fabiola is onze lerares en haar zachte, rustgevende stem heeft ons binnen no-time in relax-modus. Tijdens de oefeningen werp ik terloops een blik op Mia, die doet verbazingwekkend gemakkelijk mee.

# Aloha surfles
Als twee echte surfchicks stappen we in de bus van Carlos. Boards bovenop, raampjes halfopen, fijne hunk aan het stuur. We checken wat stranden in de omgeving maar Carlos is niet snel tevreden, hij wil alleen de beste golven voor ons. “Mam, hij weet toch wel dat we beginners zijn?” piept Mia. Maar we hoeven ons geen zorgen te maken, Carlos is telkens dichtbij en we blijven vóór de hoge golven. Meer lezen en zien over onze yoga- en surf avonturen? Ik heb er hier een blog over geschreven.

private yoga

Martinhal surfen

# Wellness, speciaal voor tieners
Wellness voor tieners? Ja echt! Mia heeft zelfs een tiener”facial” gekregen en ze vond het héérlijk. Meer hierover lees (en zie) je hier.

# Actie
Tennis, zwemmen, stadjes bezoeken, chillen, ping pong, Play-Station-en, sporten, de sauna in… Dit gezellig filmpje geeft je een indruk:

Al het fijne van Martinhal Beach Resort & Hotel lees je na op hun site, of via hun Facebookpagina.


Bonnie

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.