A night in Marrakech, 15 foto’s om bij weg te dromen

Ik had er al zoveel overgehoord en toch was het nog niet tot een ontmoeting gekomen. Op de een of andere manier waren er steeds andere plekken die lonkten. Die me verleidden eerst een andere kant op te gaan. Tot ik er vorige week was en nu ben ik verliefd. Op de kronkelige straatjes, de souks, het heerlijke eten en op de nacht die de stad kleur geeft. Marrakech, J’adore.

Marrakech 9Oh what a night
Als de avond valt en de gebouwen als donkere schaduwen tegen de heldere lucht afsteken, komt de stad tot leven. Waar je ook kijkt, overal zie je bedrijvigheid. Ondernemers, jong en oud, bieden kun product of dienst aan. En terwijl de zon plaats maakt voor de maan, loopt het plein van de stad vol. Het krioelt van de mensen. Locals en reizigers lopen door elkaar heen en overal valt iets te zien. Eten, drinken, waarzegsters, henna tattooages, geuren en kleuren, alles komt voorbij. It made me feel so alive, alsof ik de positieve energie van de stad met iedere ademhaling een beetje binnen kreeg. La vie est belle en Marrakech!

Marrakech 8

Enjoy ‘Kech’ after dark
In m’n eentje heb ik rond het plein gezworven. Ben ik opgegaan in de menigte bij een optreden en heb me op een dakterras gesetteld om te genieten van de vele lichtjes en de mensen. En terwijl ik sipte van mijn mierzoete Marokkaanse thee, besefte ik dat uitkijken over een stad waar je nog nooit geweest bent me rijker maakt dan wat dan ook. Wat een aanrader!

‘The world is full of magical places, patiently waiting for our senses to grow shaper.’

Love,
Vi

Marrakech6  Marrakech3 Marrakech 4 Marrakech5     Marrakech 10 Marrakech15Marrakech1Marrakech2Marrakech7Marrakech 11 Marrakech12 Marrakech13 Marrakech14

Geschreven door Viola

"Adventurer at heart. Loves to explore the world in search of stories. Proud mom of Yale and Riva. "She's Mad but she's Magic." #entrepreneur #thrillseeker #wine #sea"

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.