Mama Kelly Urban Bistro | Den Haag

Op een afgelegen plek, ver buiten de stad daar waar je het niet verwacht, vind je the place to be! Op het industrieterrein de Binckhorst, in het voormalige ketelhuis van de Caballero Fabriek zit Mama Kelly. Deze Urban Bistro is een top plek voor een avondje uit. En sinds kort door Entree magazine verkozen tot beste bar/restaurant 2015. Dat moeten we natuurlijk zelf gaan ondervinden. Ik neem je mee naar het hipste restaurant van Den Haag.

Mama Kelly Den Haag

#What to expect?
De locatie van Mama Kelly, een industrieterrein, komt helemaal terug in het interieur. In dit prachtig oude industriële pand kijk je ogen uit: grote ruimtes, hoge plafonds, oude fabriekspijpen, veel beton, zware stalen balkconstructies, een rauwe uitstraling maar door de inrichting en de leuke mensen heeft het stijl én is het sfeervol. Het interieur past helemaal in het industriële geheel, maar straalt door het kleurgebruik wel heel veel warmte uit. Ook het personeel loopt er mooi bij, witte overhemden en stoere denim schorten maken het plaatje compleet.

Mama Kelly Den Haag

#What to order?
De kaart is fijn: simpel, maar erg goed. Mama Kelly is gespecialiseerd in óf kip óf kreeft. Maar voor de liefhebber bieden ze ook heerlijke steaks en vegetarische gerechten, hoor. Wij bestellen kreeft en vertellen de serveerster blozend dat dit onze eerste keer wordt. ‘Dat komt helemaal goed, we slepen je er doorheen! ‘, zegt ze met een glimlach. Na een spoed-cursus kreeft-eten is het smullen geblazen. Heerlijk! Ook de frisse zoete koolsla en friet. Kan ook niet anders, want die komen van ‘de beste patatbakker van Den Haag’.

Mama Kelly Den Haag

#Where is it?
Saturnusstraat 100, 2516 AH Den Haag. Je kan hier voor de deur parkeren.

Vergeet vooral niet te reserveren, het zit elke avond vol!


Tess