Lowlands Festival

Ik heb al op heel wat festivals m’n voeten zeer gedanst, maar tot aan afgelopen weekend was ik nog een Lowlands groentje. Hoe dat kan? Nou iets met duizenden mensen opgepropt op een camping staan, in een te klein tentje met een bouwlamp op je hoofd en de hele nacht lawaai. Not my cup of tea… Maar ik hoor al jaren iedereen me heen helemaal lyrisch vertellen hoe vet Lowlands Festival wel niet is. De hoogste tijd dus voor mijn ontgroening! Samen met m’n vriendinnetje Steef en nog een heel stel vrienden (stuk voor stuk doorgewinterde Lowlands gangers) ging ik als newbie mee op pad.

Lowlands festival

Lowlands Festival
Eindelijk snap ik alle fans van Lowlands, want wat is het een geweldig mooi festival. Een geweldige sfeer en een heerlijke mengelmoes aan mensen. Jong, oud, rockers, housers, hippies en juppen. Ik ben fan geworden van Rudimental, Shamir en de Marokkaanse muziek van Kasba, eindelijk Underworld live gezien, uit m’n dak gegaan op Mark Ronson en Opgezwollen. En tot diep in de nacht los gegaan in de Bravo tent.

Lowlands festival
(Foto: Steef Fleur)

Koffie date
Waar de meeste van mijn vrienden op zo’n minst ooit wel eens een Tinder profiel hebben gehad, ben ik ook op dat gebied nog een virgin. Speciaal voor Lowlands had Douwe Egberts een brave versie van daten bedacht: #DEbakkiedoen. Want een onschuldig bakkie koffie samen doen kan natuurlijk helemaal geen kwaad:) Via de Lowlands app heb ik mezelf aangemeld en zoals bij Tinder net zo lang heen en weer swippen totdat ik een leukerd tegenkwam. Mijn date was met Ian. Bijna 3 koppen groter dan ik en vol met glitters. Zo grappig!

Lowlands festival

Een beetje vals gespeeld
Eigenlijk heb ik wel een klein beetje vals gespeeld. Ik ben namelijk niet 3 maar 2 dagen naar Lowlands geweest en ik heb niet op de camping geslapen. Waar de meeste die-hard Lowlands gangers bezweet in hun tentje kropen (en er de volgende ochtend vroeg door de zon werden uitgebrand) sliep ik in een huisje op een vakantiepark in de buurt van het festivalterrein. Dat past net toch ff beter in ons ‘the luxury list’ thema deze maand;) Nee, zonder dollen. Ik ben een kampeerder in hart en nieren, maar hutje mutje op elkaar staan tussen het lawaai van mensen die nog een kleine after-party aan het houden zijn trek ik niet.

Lieve Lowlands, ik heb van je genoten!


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Lowlands festivalLowlands festivalLowlands festivalLowlands festivalLowlands festival

5 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.