Taste of Amsterdam

Het is eindelijk zomer! Eindelijk weer om de hele dag op het terras te hangen. De barbecue mag weer aan! En ik mag de zomerkleding die ik in de afgelopen maanden heb verzameld écht aan. Als jij net zo blij bent met dit weer als ik dan is de kans groot dat je je hele weekend al hebt volgepland met zonovergoten activiteiten. Dan zeg ik: Stop waar je mee bezig bent, ik heb een beter idee! Ga naar Taste of Amsterdam.  proeven

What to see?
Taste of Amsterdam is als een hemel voor foodies. Alle toprestaurants verzamelen zich eens per jaar in het Amstelpark en laten hun chefs de lekkerste gerechten bereiden. Jij loopt rond en kiest gewoon wat je lekker lijkt. Een voorgerecht bij &Samhoud, een hoofdgerecht bij Bridges en als toetje nog even langs bij de Harbour Club. Het kan allemaal! En aan de wijnen is ook gedacht. Laat je adviseren door de kenners en geniet van de lekkerste glazen.

What to expect?
Ken je Rollende Keukens? Een rijdend foodfestival dat eens per jaar in Westerpark neerstrijkt. Dit lijkt er op. Maar vergis je niet. Taste is duidelijk het chiquere zusje. Op hakken door het gras kan (en hoort) hier gewoon. Ik negeer dat trouwens en kwam ook binnen, dus laat je vooral niet gek maken;) Toch, het Amsterdam-Zuid gehalte is hoog. Desalniettemin is het een heerlijke plek om met een topwijn en een sterrenhapje te genieten van de zon.

♥ Fiek

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.