Kua Mexican | Den Haag

Bienvenino! Deze keer neem ik je mee naar Kua Mexian food. Op de website staat ‘Tastes like Mexico’ en dat is terecht! Heerlijke gerechten, cocktails en een te gek stijlvol interieur waardoor je je in Mexico -het land van liefde en van zon- waant! 

De keuken
Puur Mexicaans eten met een moderne twist. Traditionele gerechten net even in een mooi jasje. Bijna alle producten zijn van begin tot eind zelf bereid en naast de gerechten drink je hier ook de lekkerste cocktails.

1

De ambiance
Het restaurant zit gezellig vol met op de achtergrond gitaarmuziek. Vanaf onze tafel bewonderen we de prachtige styling. De muren zijn geschilderd in warme kleurrijke vlakken en overal zijn tafereeltje gemaakt met souvenirs. Hartjes van tin, kleine cactussen, een papegaai, maskers en vreemde beelden en poppetjes. Langs de foto-wand met een te gekke cactus kom je via een trapje boven waar je nog meer tafels vind. Achter de bar worden onze cocktail gemixt. Met veel liefde is het ingericht. Geen kitsch gedoe maar juist stijlvol, de liefde voor het land straalt er vanaf. Het hele interieur, van de lampen tot aan de placemats shopte eigenaar Daniel deze kerst in Mexico bij elkaar.

2

De service
We worden hartelijk welkom geheten. We krijgen een mandje met zelf gebakken tortilla chips en salsa’s. De menukaart zit op een mooi houten klembord en ons oog valt op de lekkere cocktails! Op advies van de serveerster maken we een keuze.

3

What to order
De zelfgebakken tortilla chips met pittige tomaten salsa zijn een feestje. En bij een feestje horen cocktails! De margarita’s ziet er prachtig uit, de rand van het glas is in een suiker/zout dipje gedoopt en smaken perfect. De tortilla’s zijn goddelijk! Vooral het malse black angus vlees is bijzonder lekker. Veggie vriendinnetje Margreet koos een gegrilde groenten met kaas en guacamole De presentatie is heel mooi, de gerechten worden opgediend met een cloche. Oeh en tijdens het diner krijgen we een glaasje tequila aangeboden door Daniel, deze nam hij mee uit Mexico en is het lekkerst om te nippen.

4

What’s so special?
Het complete plaatje! Met veel liefde en passie is hier een mooi concept neergezet. Het prachtige interieur, het goddelijke eten, de fantastische en de gastvrijheid maken het een topper. Wij zijn fan!

Grade it
♥♥♥♥♥
Ik word helemaal blij van dit restaurant, Kua krijgt van mij 5 hartjes. 

Where is it?
In hartje centrum van Den Haag, op het plein waar ijssalon Florencia ook zit. Die kent iedereen;) Torenstraat 77, parkeren in de Torengarage of met tram 17, stap dan uit bij de halte Noordwal. Reserveer online of loop gezellig een keer binnen.

Mexico, Mexi-iiiico!


Tess

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.