Bries | Noordwijk

Het is zomer en dat zien we de komende dagen ook eens echt terug in de temperaturen. Hoe fijn is dat! Met dit heerlijke weer is niets lekkerder dan een stranddag. Zeker niet als je de dag kunt afsluiten met goed eten. Daarvoor heb ik de perfecte plek gevonden. Direct aan het Noordwijkse strand ligt Bries. En daar moet je gewoon een keertje heen.

Bries-Noordwijk-binnen

What to order?
Vorig jaar was ik een weekendje in Noordwijk toen ik Bries ontdekte. Ik ging er echter eten op zaterdag. Super leuk, maar op woensdag of zondag scheen het nog leuker te zijn. En dus ging ik 2 weken geleden terug. Op woensdag dit keer. Fishmarket day. Dit houdt in dat je langs een tafel loopt, waar alle vis ligt uitgestald. Jij kiest wat je wil, hoe groot of hoeveel en dat wordt vervolgens klaar gemaakt op de grill. Echt zo lekker! Een halve kreeft, coquilles, tonijn, gamba’s, red snapper, you name it. Op zondag doen ze dit nog eens dunnetjes over, maar dan met vlees (de steak market). En ook op de overige dagen kun je heerlijk eten bij Bries. De seafood platter is bijvoorbeeld echt een aanrader!

foto 1

What to expect?
Een beachy sfeer met een heel gemengd publiek. Gezinnen, toeristen, dagjesmensen, honden, stelletjes, alles kan. Ze hebben een heerlijk groot terras, uitzicht op zee en ook binnen is de inrichting top. En als je het kunt combineren met een dagje strand, dan is het de trip helemaal waard. Anders ook overigens;) Wel even van tevoren reserveren!


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.