La Paloma | Ibiza

Hello again, from sunny Ibiza! Ik zei toch dat ik snel weer terug zou zijn… Donderdag liet ik het eiland achter om dinsdag weer terug te keren. En dat doe ik natuurlijk ook een beetje voor jou. De beste plekjes moeten uitgetest worden en die zware taak neem ik op me. Vandaag neem ik je mee naar m’n nieuwe lievelings. La Paloma. Een super romantische tuin met allemaal kleine tafeltjes, lampionnen boven je hoofd en een heerlijke ibiza vibe.

home

What to expect
Een openlucht restaurant dus. Er zijn allemaal kleine hoekjes gecreëerd met bomen, planten en bloemen. De tafeltjes zijn ook allemaal verschillend van elkaar en overal branden kaarsen en bungelen lampionnetjes. Op en top sfeer dus. Alle tafeltjes zijn gevuld met hippe Ibiza gangers. Geen hoge hakken en over de top luxe, maar een relaxte sfeer van slippertjes en fladderjurkjes. Die je overigens gewoon bij het restaurant kunt aanschaffen mocht je de dresscode gemist hebben. Want net als op vele andere plekken hebben ze hier een winkeltje waar ze veel te leuke (en ook een beetje dure) pakjes, tasjes en sieraden verkopen.

Untitled-1

What to order
De kaart van La Paloma is Italiaans. Lekkere bruschetta’s, antipasto, mozzarella om mee te beginnen. En een heerlijke risotto, mals kippetje of stukkie vis voor het hoofdgerecht. Nou ben ik er alleen ’s avonds geweest, maar in de middag staat er een andere kok in de keuken en die draait de lekkerste Libanese gerechten voor je in elkaar. Ga ik nog voor je uitproberen, maak je geen zorgen;)


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

7 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.