Ivory gastrobar | Den Haag

Soms ontdek je een plek waar je echt heel blij van wordt! Ik ben dol op uiteten gaan en dacht precies te weten waar je in Den Haag moet zijn voor een avondje uit, maar ik heb een nieuwe favoriet: Ivory gastrobar. In de Maliestraat, een zijstraat van de Denneweg zit dit pareltje verstopt.

What to expect?
Heb je zin in een avondje uit met écht goed eten dan moet je hier zijn! Alle producten komen van exclusieve leveranciers, alle gerechtjes zijn huisgemaakt, en dat proef je. Er wordt alleen gebruikgemaakt van ingrediënten van de allerbeste kwaliteit, en dat próef je dan weer. Ze schenken wijnen die net even anders zijn en hebben een speciale collectie sterke dranken. Bovendien is het interieur ook fijn: simpel maar classy, een houten bar, een wenteltrap, antieke kandelaars en de kleine tafels zorgen voor een chique huiskamergevoel. Het restaurant is smal en klein, dat geeft een intiem gevoel. Beneden aan de bar kan je genieten van onder andere oesters, rillettes de canard, plat de charcuterie uiteraard met een glas champagne of mousserende wijn. Bovenin het restaurant schuif je aan tafel voor het diner.

sfeer ivory

What to order?
Henk, de man achter Ivory en chef kok is trots op zijn menukaart. Kwalitatief goede ingrediënten vormen de basis van de bijzondere gerechtjes. Pure smaken spelen een grote rol. En tussen al het heerlijke gastrofood is het moeilijk kiezen. Een luxeprobleem dat we graag voor lief nemen! Stuk voor stuk zijn de gerechtjes goddelijk. Van de steak-tartaar van het mes met piccallily, gepocheerde kreeft met Hollandaise saus met krokante bloemkool, beef-tataki met dragon mayonaise, tot de stroop van Balsamico lente ui en sesamzaadjes en Bintjes frietjes. Ik ben in chocolate heaven als ik een hapje neem van de chocolade moulleux met lobbige room en vers rood fruit. Geef toe, dit klinkt goed toch? Leuk is dat je meerdere gerechtjes besteld, 3 gerechtjes is perfect als diner. Het is romantisch om de gerechtjes te delen, ideaal voor date night! Extra fijn je kan ook na 22.00 uur de gerechtjes bestellen en in het weekend zelf tot 01:00 uur!

food ivory

Where?
Maliestraat 10, 2514 CA Den Haag. Reserveren? Bel 070 3260 655


Tess