Restaurant Di Bruno – Amsterdam

Bijzondere momenten vieren doe je wat mij betreft het beste door culinair te genieten met fijn gezelschap. En dus gingen Vi en ik een avond uitgebreid tafelen bij Italiaans restaurant Di Bruno in ons eigen Amsterdam om mijn verjaardag te vieren.

Italiaans restaurant Di Bruno
Onze jassen worden netjes aangenomen en de stoelen keurig aangeschoven als we gaan zitten. Italiaanse hoffelijkheid. I like:) Het restaurant is vrij klein, met mooi op elkaar afgestemde kleuren en flair ingericht. Hierdoor voelt als een knusse maar stijlvolle woonkamer.

Italiaans restaurant Di Bruno Amsterdam
Als de ober even later weer aan onze tafel verschijnt en in zijn charmante Engels met Italiaans accent vraagt of we een keuze hebben gemaakt doen we wat we altijd doen als we in een ‘nieuw’ restaurant uit eten gaan. We vragen of hij ons wil verrassen.

Nou en dat verrassen kan je wel aan Di Bruno overlaten. We trappen af met in bresaola gewikkelde peer besprenkeld met truffel honing. Vi krijgt overheerlijke gegratineerde portabello’s geserveerd. Sharing is caring, dus we spreken gelijk af om van alle gerechten ieder de helft te eten:)

Italiaans restaurant Di Bruno AmsterdamItaliaans restaurant Di Bruno Amsterdam
De volgende gang is pappardelle gekookt in parmezaanse kaas met geschaafde truffel. Oi oi oi! Dit is terecht hun signature dish! Ons 2e hoofdgerecht is malse kalf met aubergine en mozzarella zoals je die iedere dag wel wil eten. Daarna toppen we ons heerlijke culinaire avontuur af met verschillende kleine desserts.

Waar
Restaurant Di Bruno is gevestigd in het sjieke Amsterdam Oud-Zuid. Op de hoek Willemsparkweg/Cornelis Schuytstraat, pal achter het Vondelpark.

Reserveren
Er zijn niet veel tafels, dus slim om te reserveren. Zeker in het weekend. Reserveren kan via de website of door te bellen naar 020-6623853.


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Italiaans restaurant Di Bruno AmsterdamItaliaans restaurant Di Bruno Amsterdam

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.