10 favoriete instagram travel accounts!

Instagram, mijn favoriete app van het moment. Ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed. Plaatjes kijken is echt het leukste wat er is. En ik volg dan ook een heel gevarieerde selectie. Van Kim K. tot Queen B en van fashion tot food. Maar het lekkerste blijven toch de travel accounts. Ik kan heerlijk wegdromen bij de mooiste bestemmingen en een uur later ‘wakker worden’ om me te beseffen dat er weinig nuttigs is gebeurd. Scheelt dat ik het dan nog enigszins weg kan zetten als ‘research’ voor GirlsLove2Travel;) Nou deelde ik een kleine anderhalf jaar geleden al mijn vijf favoriete instagram travel accounts met je, vandaag wil ik dat lijstje graag aanvullen. Want hoewel de lijst nog redelijk up-to-date is, zijn er een paar favorites bij gekomen.

The NYC Notebook
Ze schrijft sinds kort ook voor ons en dat komt mede door haar geweldige Instagram Account. Serieus, als je altijd al een beetje verliefd was op New York, dan is dit een must follow. Prachtige foto’s waarvan je NU in het vliegtuig wil stappen. Ik dan…

Schermafbeelding 2015-02-23 om 14.01.35

Paris in four months
Ze verhuisde naar Parijs en houdt ons nu op de hoogte van haar avonturen in de stad van de liefde. Parijs heeft een speciaal plekje in mijn hart. Er gaat niets boven struinen door de kleine straatjes met de typisch Parijse gebouwen, het verse stokbrood en de kaas… oh de kaas. Volgen dus.

Schermafbeelding 2015-02-23 om 14.00.22

Jannid
Een heel erg mooi modemeisje is het. Maar wel een die de hele wereld over vliegt. Van skiën in Japan, tot de eerste warme zonnestralen in Monaco en ook Marokko en Kaapstad heeft ze recentelijk bezocht. Zelf komt ze uit Zweden en zoals je misschien weet is alles in Zweden gewoon net even beter dan in de rest van de wereld. Dus dat.

Schermafbeelding 2015-02-23 om 14.19.31

Your Travel Wishlist
Deze Hollandse schone is druk bezig met haar reis rond de wereld. Samen met vriendlief doorkruist ze momenteel midden en zuid Amerika en daar maakt ze ondertussen de mooiste foto’s van. Die deelt ze vervolgens natuurlijk op Instagram, maar gelukkig ook hier. Christine neemt je namelijk al een paar maanden mee op haar avonturen. Verwacht deze week weer een update. Kun je niet wachten, thank god for Instagram (#TGFI).

Schermafbeelding 2015-02-23 om 14.24.19

Queen of jetlags
This girl is living the good live. Gewoon geboren in Nederland, maar nu noemt ze zichzelf wereldburger. Ze reist de hele wereld over, van fashionweek naar citytrip en verder. Haar account draait om reizen, maar ook om mode. De mooiste outfits op de mooiste bestemmingen, wat een naar leven…

Schermafbeelding 2015-02-23 om 14.29.34

En om het dan nog even compleet te maken, hier de top 5 instagram travel accounts van vorige keer. Die is overigens nog steeds super actueel, want vooral Tuula en Yogagirl zijn nog steeds heel erg favoriet!

  1. Yoga_girl
  2. Worldwanderlust
  3. Girleatworld
  4. Tuula
  5. Brody Jenner

En om het dan maar gelijk helemaal af te maken is stiekem mijn allergrootste favoriet gewoon GirlsLove2Travel. Man wat een account barstensvol inspiratie! Gaat dat zien! ;)


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.