Ibiza? Hoezo?

Halleluja ik ben na die roadtrip gewoon in heaven beland. Heel erg liefde op het eerste gezicht. Want dit mag dan m’n allereerste keer op dit eiland zijn, het is zeker niet mijn laatste. En dat weet ik echt zeker, want donderdag ga ik huiswaarts, om dinsdag gewoon weer voor 2 weken te landen. Oh wat hebben we het zwaar. Maar nu, even 5 redenen waarom ook jij gewoon hup dat vliegtuig in moet.

ibiza4

Alles kan
Eigenlijk zegt dit alles over waarom Ibiza zo perfect is. Wil je rust? Geen probleem. Wil je dansen tot de zon op komt? Regelen we. Superdeluxe dineren? Gaan we doen. Kleine Spaanse restaurantjes? Check. Afgelegen stranden? Hoeveel wil je er. Alles kan en dat is heerlijk.

Zo ver weg, maar toch zo dichtbij
Op nog geen 3 uur vliegen bevind je je in paradijs. Een on-Europees stukje neverland. En dat je daarvoor ons continent niet uit hoeft en geen tijdzones moet doorcrossen is een ongelooflijk pluspuntje.

Foto 02-06-2015 20 18 59

Island life
Op een eiland is alles altijd beter. Niemand heeft haast en alles gaat gewoon net even in een versnellinkje lager. Maar er is meer, het weer bijvoorbeeld. Een gloeiend heet zonnetje wordt met een verkoelend zeewindje zoveel dragelijker.

De mode
Zomerse mode is altijd beter dan die van de winter als je het mij vraagt. En in zomer gaan we voor boho. Hier op Ibiza is dat zo ongeveer uitgevonden. Ik kijk m’n ogen uit! Mocht ik er genoeg van hebben, dan ga ik gewoon op chic, want dat kan ook! Heerlijk, zo weinig regeltjes.

Oh en de laatste reden? De foto hieronder, puur genieten. En volgens mij is dat meer dan genoeg, wat jij?

Foto 01-06-2015 14 17 34


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

 

 

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.