Wijnbar Pierre | Den Haag

Photo: Joyce Bongers (www.joycebongers.nl)

Waarschijnlijk heb je al gelezen dat wij enkele weken geleden een super georganiseerde Wijnspijs wandeling hadden in Den Haag. Ik hoefde er daarom ook niet lang over na te denken toen ik werd uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Want wie wil er nou niet een culinaire wandeling maken met heerlijke bijpassende wijnen? :) Zoals je al in Viola haar blog kon lezen, ging de culinaire reis langs 7 restaurants. Maar eentje wil ik nog even belichten, omdat hij qua sfeer en ambiance er voor mij echt uitsprong! :D

2014-09-08

Franse sferen
Dat is Wijnbar Pierre. In een pitoresk straatje in Den Haag zit dit pareltje ‘verstopt’. De bar wordt gerund door de gepassioneerde Pierre. Pierre is opgegroeid tussen de wijnen en dat proef en zie je. Kosten nog moeite is gespaard om deze lokatie een zondagse Franse sfeer te geven. Als je om je heen kijkt zie je een prachtige afgewerkte eikenhouten bar, gezellige nisjes en de hapjes zijn allemaal bereid door Seinpost, heerlijk!

What to expect?
Heb je een zondag vrij en zin een een relaxte sfeer, neem dan een kijkje bij deze wijnbistro. Het Franse gevoel komt hier echt tot zijn recht! En vind je de wijn zó lekker dat je het ook wel eens thuis zou willen drinken? Dan hoef je niet ver te zoeken, want je kan ook gewoon kopen! Naast dat het een restaurant/wijnbar is, is het ook een heuse winkel. Wat een fantastische combinatie :D NB. zorg wel dat je met het ov komt, want voor dat je het weet zit je al aan je 2e wijntje ;)

Ben jij wel eens bij Pierre geweest? 


Mila

 

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.