Tanta Roba | Den Haag

header_tanta_roba1700px

Trek je mooiste jurkje aan en haal je pumps uit de kast want vanavond gaan we op chique. Ik neem je mee naar het Italiaanse restaurant Tanta Roba.

What to expect?
Dit intieme restaurant ziet er prachtig uit. Strak maar stijlvol. Met een glas champagne kijken we om ons heen, de marmeren bar, wit tafellinnen, bloemen op tafel, het bestek keurig ingedekt en mooi servies. Ik hou ervan! Ook spieken we bij onze buren op de tafel. Daar staat al heerlijke anti pasti. De verse basilicum ruikt heerlijk en we beginnen al te watertanden. We worden enthousiast onthaalt door gastheer John, een echte expert met veel liefde voor zijn vak.

antipasti

What to order?
Elke dag maakt chef Renato een menu met verse seizoensproducten, er is geen kaart. Gastheer John verteld in geuren en kleuren wat er vanavond op het menu staat. De Italianen hebben de traditie lekker lang te tafelen, laten wij daar nou ook van houden! Een echt Italiaans menu bestaat uit: antipasti (voorgerecht) een primi (pasta en of risotto), secondi (hoofdgerecht van vlees of vis met groente) en een dolci (dessert). De antipasti zijn bellisima; de klassieker Vitello tonnato, melanzane, buffelmozerella met tomaat en basilicum zijn puur en ontzettend lekker. Daarbij nippen we aan  Bombino wijn,  die lekker fris en fruitige is en perfect past bij onze anti pasti. Tanta Roba bekent: veel mooie dingen en dat maakt dit restaurant zeker waard want ook de secondi: ossenhaas met groenten en daarna de tiramisu smaken voortreffelijk en zien er ook nog eens geweldig mooi uit.

tussen_hoofd_na

Where is it?
Tanta Roba vind je in de Zeestraat 58 de straat ligt in het verlengde van het Noordeinde (zie de kaart hieronder).

wiesje

John, bedankt voor de mooie avond!

La Dolce Vita


Tess