Patagonia beach | Scheveningen

 

Van nieuwe hotspots word ik blij, zeker als ze bij mij in de buurt zitten. Ik hou van het strand, voeten in het zand, chillen en wijntjes drinken. Nu heb ik een fijne nieuwe plek ontdekt. Meet Patagonia beach! Het Ibiza-like interieur, de lekkerste bites, juicy sapjes, de mooiste wijnen en natuurlijk het mooiste uitzicht -het strand en de zee- maken dit tot de perfecte summer hotspot. Je vindt Patagonia aan het begin van het Zwarte Pad van Scheveningen. Op het terras of op een lounge bed aan het strand, Ja, ik weet waar ik de komende zomermaanden zit!

Scheveningen meets Ibiza
Als ‘interior junkie’ ben ik erg gevoelig voor mooie spullen. Van dit interieur gaat mij hart echt sneller kloppen! Vanaf onze stoere houten bank heb mijn ogen uitgekeken. Het complete plaatje klopt, fijne vibe! De te gekke veranda, de robuuste tafels, de naturel grijstinten, kussens in pastel, grote olijfbomen, een oud surfboard, de te gekke slingers van gloeilampen. Zelfs de vaasjes en het klembord van de menukaart zijn goed gestyled. Ibiza style, i love it!

Sfeer 1

Sfeer 3

What to order?
Geïnspireerd door de lekkerste gerechten tijdens zijn vakantie stelde Jasper -de eigenaar- samen met de chefkok het menu samen. Extra fijn: ze werken met zoveel mogelijk biologische en verantwoorde producten. De bites zijn echt Ge-Wel-Dig lekker en worden gepresenteerd op een gaaf houten plateau. We hebben gesmuld van: Pescaditos fritos (krokant gebakken visjes), Gamba’s Pil Pil (Gamba’s in knoflook-olie en Spaanse pepertjes), Crudite (Rauwe groentes met hummus, sellerie-zout en yogurt knoflook-dip) en garnalenkroketjes met chorizo-dip. Naast de bites kun je er ook heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. De Pavlova van de dessertkaart is hemels. En dan zijn er nog de mooie wijnen. Kortom: life is better by the beach!

Bitessss

What to expect?
Reken op een super fijne vibe! Een beachclub met een mooi interieur, goede kaart met verrassende gerechten en top wijnen. En natuurlijk het allerbeste: met je voeten in het zand!

afsluiting

Ken jij Patagonia Beach al en heb jij een favoriete beachclub?


Tess

1 Reactie

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.