Hotel Love | Vertigo Hotel Dijon

Slechts zelden kom je in een hotel dat van A tot Z heeft nagedacht of hun design en dit ook echt tot kunst heeft verheven. Vertigo slaat de spijker op z’n kop: een lift met glazen vloer, een tv in de vorm van je iPhone zo groot als jij zelf, een zwevend bed, een waterkraan waar de led-verlichting de temperatuur aangeeft. Echt ieder detail klopt and I love that. Dit is zo’n plek die je aan al je vriendinnen wil aanbevelen. Perfect voor een romantisch weekend of een vriendinnentrip. Let me show you Vertigo Hotel Dijon (starts song U2:).

Vertigo Hotel Dijon 16

Everything has a story at Vertigo
Stiekem wil je dat de designers van Vertigo Hotel ook je huis of werkplek onderhanden nemen. Dan weet je zeker dat het geen moment gaat vervelen en je omgeven bent door ‘conversation pieces’. FUN! Een mini-bar met wine & liquor tubes, mintjes naast je bed met een boodschap en dat alles op een oppervlakte die zo slim ingericht is dat Ikea er een puntje aan kan zuigen.

Vertigo-Hotel-Dijon12

What’s so good About it?
Waar zal ik beginnen? Vertigo ligt midden in het centrum dus alles is op wandelafstand, heeft een eigen parkeergarage (handig als je lekker aan t roadtrippen bent), de kamers zijn super fun en smart ingericht, de bar is prachtig met een DJ die iedere avond de meest fijne plaatjes draait, het ontbijt is om je vingers bij af te likken met home made taartjes en onder de grond is er een cosy hamam met zwembad en sauna. Wil je winetastings doen in de omgeving dan staan er (elektrische) fietsen voor je klaar. Wat wil je nog meer? Vertigo is in mijn ogen het ideale boutique design hotel. Persoonlijk en prachtig! Geniet mee met deze foto’s:)

“Design is a journey of discovery!”

Love,
Vi

Vertigo-Hotel-Dijon2Vertigo-Hotel-Dijon10Vertigo-Hotel-Dijon17Vertigo-Hotel-Dijon7Vertigo-Hotel-Dijon20Vertigo-Hotel-Dijon19Vertigo-Hotel-Dijon21Vertigo-Hotel-Dijon18Vertigo-Hotel-Dijon14Vertigo-Hotel-Dijon13Vertigo-Hotel-Dijon9Vertigo-Hotel-Dijon15Vertigo-Hotel-Dijon8Vertigo-Hotel-Dijon6 Vertigo-Hotel-Dijon5Vertigo-Hotel-Dijon3 Vertigo-Hotel-Dijon1Vertigo-Hotel-Dijon4Vertigo-Hotel-Dijon11Vertigo-Hotel-Dijon22Vertigo-Hotel-Dijon23

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.