Hotel Love | The Park Lane Hotel Hong Kong

De deur zwaait voor me open terwijl een Aziatisch ogende man met pietje bel pet me opgewekt begroet “Welcome to our hotel miss. Have a nice stay!’ We lopen een hip hotel binnen. Niks geen stijve outfits of marmeren zuilen met goudkleurige prullaria. Hier wordt de entree opgelicht wordt door gigantische digitale schermen met hedendaagse kunst en meubels die regelrecht uit een design magazine lijken te komen. Wat een fijne plek! Meet The Park Lane Hotel Hong Kong.

ParkLaneHotelHongKong5

A hotel with a message
Als ik op onderzoek uit ga, ontdek ik al snel dat dit hotel de afgelopen twee jaar een complete make-over heeft gehad. Slim want veel hotels in Hong Kong hebben dezelfde stijl. Dat wat je overal ziet is vervangen voor een lekker eigenwijs ontwerp en dat het goed bij mijn zintuigen. Er is niet alleen nagedacht over het design, overal waar ze de kans krijgen om met hun gasten te communiceren doen ze dat. Met een knipoog of met een mooie boodschap. It makes me smile.

ParkLaneHotelHongKong10 ParkLaneHotelHongKong17

So what’s so good about it?
Er zijn een aantal dingen belangrijk als je een hotel boekt. 1: is de ligging goed, 2: wat bieden ze naast een fatsoenlijk bed en 3: hoe zorgen ze er voor dat jouw travel experience onvergetelijk is. Op alle drie de vlakken scoort Park Lane een dikke tien. De koffiebar maakt de beste koffie van de stad (echt!), de ligging aan het Victoria park zorgt er voor dat je super veel lopend kunt doen, de metro is om de hoek wil je verder en het uitzicht vanuit de kamers is spraakmakend. Tel daar hun Rooftop bar Riva en hun restaurant bij op (die krijgt nog een facelift) bij op en het plaatje is compleet.

ParkLaneHotelHongKong8ParkLaneHotelHongKong15

Ons verblijf was gewoonweg boven verwachting, ondanks de jetlag van onze 2jarige happy camper;) Dat verdient een plek op onze site!

Love,
Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

 ParkLaneHotelHongKong14ParkLaneHotelHongKong6ParkLaneHotelHongKong3ParkLaneHotelHongKong2  ParkLaneHotelHongKong4ParkLaneHotelHongKong16ParkLaneHotelHongKong23 ParkLaneHotelHongKong19ParkLaneHotelHongKong1 ParkLaneHotelHongKong20ParkLaneHotelHongKong22ParkLaneHotelHongKong13ParkLaneHotelHongKong7    ParkLaneHotelHongKong11 ParkLaneHotelHongKong12  ParkLaneHotelHongKong9        ParkLaneHotelHongKong24ParkLaneHotelHongKong21ParkLaneHotelHongKong18

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.