Hotel Love | Hotel St Moritz Queenstown

Als de glazen deuren opengaan, nodigt de openhaard met comfy zithoek me direct uit om lekker neer te ploffen. We zijn er! Ik weersta de verleiding en dat wordt beloond. Twee stappen verder sta ik oog in oog met het mooiste uitzicht denkbaar. Een gigantisch meer met daarachter bergen die lonken. Alles straalt hier ‘genieten’ uit. Tijd voor een wijntje dus. En een kennismaking met een hotel dat je aan een luxe hotel in Aspen doet denken. Meet Hotel St Moritz in Queenstown New Zealand. What a wonderful place!

StMoritzQueenstown1StMoritzQueenstown11

It’s all about the details
Hotel St. Moritz is een intiem hotel. Dat merk je aan hun gastvrijheid en personal touch. Perfect voor een romantisch verblijf en een zorgeloze vakantie. Hier kennen ze al hun gasten bij naam, is het team jong en goedlachs, vind je de leukste welkomstgeschenken voor je kleine (als je die hebt;) én voor jezelf. I loved loved looooved their ‘What women want’ box in de badkamer. Met face scrub, handcreme, voetverzorging en nog veel meer. Als de zelf gebakken cake tijdens het ontbijt viooltjes op zich heeft (één van mijn bijnamen;) dan weet je dat je goed zit;)

StMoritzQueenstown15StMoritzQueenstown5

So what’s so good about it?
A whole lot of things! Laten we beginnen met de ligging en het uitzicht. St Moritz ligt op een heuvel en heeft dus perfect uitzicht, ideaal voor de gasten maar ook perfect voor een romantisch diner of een ‘glass of wine with a view’. Wil je naar het centrum van Queenstown, dan is dat letterlijk vier minuten wandelen. Perfect! And that’s not all. De kamers zijn ruim zeg maar gerust groot en super smaakvol net als de lobby, de bar en het restaurant. Dat restaurant zorgt voor zalige gerechten, een classy breakfast en wekelijks goeie deals, zo aten wij een home made pizzas -vol verse ingrediënten, gemaakt in de eigen pizza oven- voor 12 euro en dat in zo’n ambiance met zo’n uitzicht. Wat een droomplek!

StMoritzQueenstown24StMoritzQueenstown8

Ik ben echt onder de indruk van alles wat deze plek te bieden heeft. Wat een liefde!

 ♥
Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

StMoritzQueenstown25StMoritzQueenstown17StMoritzQueenstown18StMoritzQueenstown14StMoritzQueenstown20 StMoritzQueenstown21StMoritzQueenstown22 StMoritzQueenstown23StMoritzQueenstown10StMoritzQueenstown9StMoritzQueenstown6StMoritzQueenstown4StMoritzQueenstown13 StMoritzQueenstown12  StMoritzQueenstown3StMoritzQueenstown7StMoritzQueenstown16

1 Reactie

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.