Hotel Love | Hidden Hotel Parijs

hotelhidden5

Als ik in een hotel zou mogen wonen, dan zou ik daar niet lang over hoeven na te denken. Iedere dag in slaap vallen tussen knisperende, schone witte lakens en ’s ochtends lekker wakker worden bij een, meestal, fantastisch ontbijtbuffet. Wie wil dat nou niet? Ik neem je voortaan iedere maand mee naar mijn favoriete hotels ter wereld. Van schitterende resorts in Vietnam tot mijn favorite hotel in mijn eigen stad. I. Love. Hotels.

hotelhidden3

Hotelhidden2

The Hotel
Hidden Hotel is zoals de naam al doet vermoeden een verborgen pareltje in hartje Parijs. Vlakbij de Arc de Triomphe en de Champs-elysees, maar net in een verborgen straatje waardoor je geen idee meer hebt zo in het centrum van Parijs te zitten. Zodra je de lobby binnenstapt weet je zelfs niet meer dat je in Parijs bent, een gevoel van zenheid overvalt je direct. De materialen en kleuren in het hotel zijn allemaal natuurlijk; van houten tafels in de ontbijtruimte tot stenen muren en vloeren.

Hotelhidden1

The Room
Ook in de hotelkamer kom je helemaal tot rust van de natuurlijke materialen. Ik sliep als een prinsesje op mijn coco-mat bed en wilde toen mijn wekker om 09.00 ging eigenlijk mijn bed nog niet uit. En gelukkig hoefde dat ook niet; ik genoot een half uurtje langer van mijn bed en hotelkamer met een ontbijtje op bed. Verse croissants, thee, koffie en vers fruit met yoghurt, ultiem luxegevoel. Het enige wat ik miste op de kamer is een HBO/moviezender op de TV, een van mijn guilty pleasures is wakker worden met een foute film/serie voordat ik weer vol energie aan mijn dagje citytrippen begin.

The Neighborhood
Shopaholic en op zoek naar een hotel in Parijs? Als je in Hotel Hidden slaapt wandel je in een paar minuten naar de Champs-elysees waar al grote merken zitten. Vergaap je aan Celine en Louboutin of sla je sportieve slag bij de gigantische Nike of Adidas winkels. Zelf werd ik vooral heel blij van de Kusmi store, een winkel bomvol met mijn favoriete thee. Je kunt op de tweede etage ook terecht voor een kopje thee met goddelijke zoetigheden ernaast.

Ben je een foodie in hart en nieren? Vlakbij Hotel Hidden vind je restaurant Le Hide, een waanzinnige Franse bistrot waar mijn favoriete wijn (Pouilly-fume) op de kaart staat. Probeer wel op tijd te reserveren of reken op een tafeltje laat op de avond.

Ook slapen bij Hidden Hotel? Check de website voor meer informatie.


Lin

En check vooral ook mijn eigen blog, Dailylin

4 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.