Hotel Love | Credible Nijmegen

Credible Nijmegen

Naast dat het heerlijk is om een dagje weg te gaan is het ook heerlijk om een dag aan je citytrip vast te plakken. In Nijmegen is hotel Credible dé plek om te verblijven. Want wat een heerlijke sfeer heeft het, een home away from home.

Gesprekjes met locals vind ik altijd een belangrijk onderdeel van een reis en ik vraag bij ieder gesprek: ‘Wat zijn jouw favoriete plekken in Nijmegen?’ Hierbij krijg ik heel vaak het antwoord: ‘Ga naar hotel Credible, dit is een super leuke plek voor ontbijt, lunch, diner en om te borrelen.’ Toevallig was dit hotel onze place to stay in Nijmegen.

Credible Nijmegen

Feel incredible
Bij de eerste stap in dit hotel voelde ik me meteen al op mijn gemak en de lobby/restaurant heef zoveel dingen om naar te kijken. De perfecte mix van hele oude en nieuwe spullen en dat maakte het een hele prettige sfeer. Een beetje een Berlijn gevoel. Er liggen overal boeken en leuke kleine spulletjes die het echt huiselijk maken. Voor mij de perfecte manier om je gasten zich thuis te laten voelen. Het personeel speelt hierin ook een hele belangrijke rol. Bij Credible zijn ze super vriendelijk!

Sleep
We overnachten in een kamer met uitzicht over het Valkhofpark, en een plus je ziet ook een stukje van de Waal vanuit je kamer. Bij binnenkomst zie je dat de stijl van beneden helemaal doorgezet is naar de kamers. Een gave quote op de muur, hippe details zoals stellingkasten en cactussen en last but not least de ontzettend gave lampen in de kamer. Naast dat je er heerlijk op bed kunt relaxen kun je ook naast het raam zitten en lekker naar buiten kijken. De kamer is heerlijk ruim en de badkamer is klein maar fijn. Soms zijn douches in hotels niet heel krachtig maar deze was echt heerlijk en het bed lag ook heerlijk!

Credible NijmegenEat
Voor eten zit je bij Credible ook goed. Je kunt er heerlijk ontbijten met keuze uit verschillende gerechten zoals een Incredible breakfast, maar ook fruit of havermout. Er is genoeg keuze aan ontbijtjes. Daar starten wij onze dag ook mee, want een goede bodem moet wel even gelegd worden. Naast dat je er kunt ontbijten kun je er ook lunchen, borrelen en dineren. Van een simpele tosti, wafel tot aan saté. Er staat voor iedereen wel iets op de kaart!

Drink
Voor drankjes zit je bij dit hotel ook heel erg goed. Naast een kaart vol met drankjes kun je het ook combineren met verschillende borrelhapjes. Naast de de standaard dingen zoals wijn en bier kun je ook gaan voor verschillende cocktails en speciaal biertjes. Zelfs ons Amsterdamse bier van brouwerij het IJ was vertegenwoordigd! Na een avondje in de stad kiezen wij ervoor nog even een Hugo te drinken beneden aan de bar. Hugo is een drankje gemixt van vlierbessensiroop, munt en prosecco. Erg aan te raden ;)!

Wil je ook bij hotel Credible verblijven? Check hier de website voor meer informatie. Nog meer informatie over Nijmegen neem dan een kijkje op centrumnijmegen.nl


Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Geschreven door Jet

"A girl who always wants to explore, this world never gets boring. The world is made for traveling. Make memories. Drink great wine and eat amazing food. A real skiing junkie. #justgo"

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.