Hotel Love | Citizen M Rotterdam

Als ik in een hotel zou mogen wonen, dan zou ik daar niet lang over hoeven na te denken. Iedere dag in slaap vallen tussen knisperende, schone witte lakens en ’s ochtends lekker wakker worden bij een, meestal, fantastisch ontbijtbuffet. Wie wil dat nou niet? Ik neem je voortaan iedere maand mee naar mijn favoriete hotels ter wereld. Van schitterende resorts in Vietnam tot mijn favoriete hotel in mijn eigen stad. I. Love. Hotels.

Citizenm6

Citizenm4

The Hotel
We beginnen in mijn eigen stad, Rotterdam. Omdat ik vaak de vraag krijg waar je in Rotterdam fijn kunt logeren, werd het de hoogste tijd om eens in mijn eigen stad een nachtje te overnachten. Dat deed ik vorig jaar bij Citizen M Rotterdam, in het centrum van de stad. Een super hip en mooi hotel waar je kunt slapen voor een fijn prijsje. Bij binnenkomst vallen de grappige accessoires op, van prachtige lifestyleboeken tot mooie fietsen aan de muur. In de kamers vind je zelfs een Citizen M knuffel. Inchecken doe je zelf en snel op de ipads die in de lobby klaarliggen. I like, zo kun je snel inchecken en hoef je niet te wachten. Tijd is kostbaar tijdens een citytrip.

Citizenm3

Citizenm2

The room
De kamers van Citizen M zijn een stuk kleiner dan je misschien van andere hotels gewend bent. Maar hoewel de kamers compact zijn, is het bed echt HUGE. Perfect voor een sleepover, een nachtje weg met je lover of een avondje films kijken. In de kamer bevindt zich een tablet waarmee je de hele kamer kunt besturen? Temperatuur, lichten aan of uit en de sfeer in de kamer kun je met verschillende color moods instellen. Ook de badkamer is compact, maar de regendouche is heel fijn. Meer heb je eigenlijk niet nodig tijdens een citytrip toch?

The Neighbourhood
Wil je graag in het centrum verblijven tijdens een weekendje weg? Citizen M in Rotterdam ligt op loopafstand van station Blaak en heel erg centraal. In de buurt is ook veel fijns te beleven. In nog geen 5 minuten loop je naar de Markthal, de nu al iconische foodhal van de stad. Mijn persoonlijke aanraders voor een kop koffie of een goede lunch zijn Memorylane en Picknick.

Slapen bij Citizen M Rotterdam kan al vanaf 69 euro per nacht.


Lin

En check vooral ook mijn eigen blog, Dailylin

Citizenm1

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.