Hardlooproutes in Amsterdam

Outfit: Adidas

Mijn dag is perfect als ie begint of eindigt met een rondje hardlopen. Niks is lekkerder dan dat! Zeker in deze tijd van het jaar ren ik graag. Ik zweet namelijk altijd als een malle en bij deze temperaturen valt dat reuze mee:) Waar de meeste runners het liefst in de natuur hardlopen, ben ik toch echt van de stad. Heerlijk om door het stadsleven heen te rennen! Wat dat betreft heeft Amsterdam veel te bieden qua hardlooproutes.

hardlooproutes AmsterdamNew gear
Ik moet bekennen dat ik mezelf regelmatig een schop onder m’n kont moet geven om te gaan. Met een dekentje op de bank hangen is ook zo’n genot… Het beste medicijn tegen ‘sportmoeheid’ is een nieuwe outfit. Dat werkt echt! Zo was ik laatst door Adidas uitgenodigd voor de lancering van hun nieuwe dames hardloopschoen. De PureBOOST X. Een hele lichte schoen met een zwevende zool. Ideaal voor een korte tot middellange run én voor een workout in de sportschool. Door de zool is je voet namelijk heel flexibel. Iets wat vaak helemaal niet het geval is bij ‘gewone’ sportschoenen. Behalve de PureBOOSTX kreeg ik ook een rugzak vol met nieuwe hardloopkleding mee. Ik ben nu dus weer helemaal in de running mood! #happyrunner

Mijn favoriete hardlooproutes in Amsterdam
Omdat ik in Amsterdam West woon beginnen en eindigen mijn runs allemaal daar. Overigens vind ik West sowieso het beste stadsdeel voor runners. Er zijn veel parken die op elkaar aansluiten en de straten zijn een stuk rustiger dan die van het centrum. Van alle routes die ik uitgeprobeerd heb zijn dit mijn 3 favoriete hardlooproutes in Amsterdam.

#Kort ± 5 km.Hardlooproutes Amsterdam

#Middel ± 10 km.Hardlooproutes Amsterdam

#Lang ± 16 km. Hardlooproutes Amsterdam

Wat is jouw favoriete hardlooproute?

Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

 Hardlooproutes Amsterdam

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.