George | Den Haag

Mijn Amsterdamse vriendinnen hebben het altijd over George. Wie is toch die leuke man dacht ik? Het is geen Fransman maar een brasserie waar je het lekkerste ontbijt ooit eet. Deze zomer opende de brasserie de deuren op het Plein in Den Haag. Gekleed in mijn bijpassende Bretonse streepjes trui ging ik ontbijten bij George Den Haag.

tess george

What to expect?
De Franse brasserie vibe is prachtig clean en hip. Wanden gevuld met spiegels, marmeren tafels, cosy bankjes bekleed met leer, bistro stoelen, tafellinnen en direct bij binnenkomst valt mijn oog op een prachtige bar. Je waant in echt even in Paris met een New York touch. Het is licht en het uitzicht over het Plein met de vele terrassen is fijn. Ik verheug mij nu al op een mooie lente dag op het terras.

interieur 1 george

bar george

What to order?
Voor een fijn ontbijt ben je hier aan het goede adres. Wat denk je van French toast, egg benedict of croque monsieur? Met daarbij een skinny cappuccino of een glas champagne? Het is tenslotte de feestmaand! We bestellen yogurt met fruit, scrambeld eggs en natuurlijk een croissant! Maar ook voor lunch en diner vindt je Franse klassiekers op de kaart. Salade niçoise, uiensoep en entrecote met friet en huisgemaakte mayonaise. Van 11 tot 23 uur kan je ontbijt, lunch en diner bestellen, dus mocht je er een aparte volgorde op na houden, this is the place to be.

order george

Nog geen plannen 2de kerstdag? George Den Haag is open voor brunch, lunch en diner. Reserveer online.


Tess

vloer

keuken

egg