Generator Hostels | coming to Amsterdam

Je vraagt je misschien af; Fiek kom jij nou met een artikel over hostels? En inderdaad, af en toe maak ik een uitzondering op de luxe. Zo sliep ik in Thailand in een aantal hostels en ook in Kopenhagen liet ik me verleiden. Die Kopenhagenervaring was voor herhaling vatbaar en dat had alles te maken met het geweldige concept; Generator hostels. Je vind deze hostelgroep in veel must-visit steden in Europa dus toen Vi, Manon en ik in Londen waren vorige week, was de slaapplek snel bepaald.

Genarator hostels

Generator Hostels
Wat dit hostel nou zo leuk maakt? De focus ligt heel duidelijk op de beleving van de gasten. Er is echt oog voor detail. Het design is eigentijds, verrassend en iets wat je thuis meteen wil toepassen, maar toch zo simpel dat je het niet terugziet in de prijs. De bar is altijd gezellig druk en uniek. Zo hebben ze in Kopenhagen een petanque baan aangelegd en staat er in Londen een deel van de bekende rode bus als DJ booth. Verder zijn de cocktails lekker en mega betaalbaar, het menu doordacht en het personeel je beste vriend.

What to expect
Nu is het wel een hostel. Verwacht dus niet dat je de jongste van het stel bent en wees niet verbaasd wanneer er een dronken tiener op je deur klopt op zoek naar z’n eigen bed. Er zijn slaapzalen van maximaal 10 man, maar er zijn ook tweepersoonskamers met eigen badkamer te boeken. Het fijne aan de Generator hostels is dat er voor ieder wat wils is, dat het je citytrip net even wat betaalbaarder maakt en dat je gegarandeerd een gezellige avond tegemoet gaat.

Genarator hostels 6 Genarator hostels 4

Coming to Amsterdam
En het leukste… Ze openen begin 2016 hun deuren in ons Amsterdam! Op een top locatie aan (of eigenlijk in) het Oosterpark. We hebben een kleine peek in de plannen gekregen en dat belooft wat. We hebben er straks een ultieme hotspot bij voor alles van feestjes, werkplekken en knappe backpackers.

Ben jij nog op zoek naar een leuke baan in de hospitality? Generator Hostel Amsterdam is hiring. En dat doen ze, geheel in Generator stijl, niet op de traditionele manier. Volgende week donderdag organiseren ze namelijk een groot ‘recruitment feest’. Ben jij precies de persoon waar ze naar zoeken? Meld je dan aan, feest mee, praat met de juiste mensen en wie weet… Hier vind je alle info. En hierom vind ik Generator dus zo leuk. Ze durven van de gebaande paden af te gaan, uniek te zijn.


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Genarator hostel2

Genarator hostels 3

generator hostels copenhagen

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.