DIJON | Fotoserie: dansen in de regen van Dijon

maart 2018

Regen, we denken dat het onze vakantie verpest. Hoog tijd om de proef eens op de som te nemen.  Samen met m’n liefde reisde ik af naar Dijon voor een citytrip, we bestelden donderwolken #notreally en terwijl in Nederland de zon vrolijk straalde, kon er in Frankrijk geen straaltje van af. Wel druppels. Hele grote. Reden om te gaan kniezen? Nope, naast het doen van wine tastings (onze nummer 1 indoor activiteit;) werd het maken van foto’s onze uitdaging. Zou het lukken om deze mooie stad in de regen te laten ‘shinen’. Aan jou de eer om te bepalen of het gelukt is of niet:)

Citytrip Dijon12 Dijon15Citytrip Dijon11 Dijon14Citytrip Dijon10Dijon26 Dijon25 Dijon24 Dijon18Dijon17 Dijon16 Dijon13Dijon4

Als de nacht valt…
Bij regenachtige dagen verklappen foto’s in het donker eigenlijk helemaal niet wat voor weer het is. Als de stad zo mooi verlicht is als Dijon, ziet die gitzwarte lucht en juist perfect uit met de lichte gebouwen. Leuke bijkomstigheid, omdat de meeste mensen binnen blijven heb je de stad eigenlijk helemaal voor jezelf!

Dijon28Dijon30 Dijon23 Dijon22 Dijon21 Dijon19

Na regen komt zonneschijn:)
In tegenstelling tot Nederland is de regen in de meeste zuid-europese steden van korte duur. Voor je het weet breekt de zon door en word je getrakteerd op de mooiste luchten #winning. Conclusie of je reis in het water valt bepaal jij. Voor ons was er eigenlijk geen spatje aan de lucht;)

Love,
Vi

Dijon32 Dijon31 Citytrip Dijon27

7x to do tijdens de herfst en winter in Friesland

Laad op in Friesland.

MADEIRA | Must see, verblijf en vervoer

Alle tips voor een bezoek aan dit Portugese eiland.

ALGARVE | Foodtour in de Algarve

Een 5 uur durende foodtour door het kleurrijke Olhão.

Comments

  1. Jet schreef:

    Heel goed gelukt Vi! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *